ΥΠΕΞ: Ποιος πάει πού

ΥΠΕΞ: Ποιος πάει πού

Συνεδρίασε το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και έλαβε τις πολυαναμενόμενες αποφάσεις για μετακινήσεις σε βαθμό πρέσβεων και πληρεξούσιων υπουργών Α’.

Από Αρχές Εξωτερικής Υπηρεσίας στην Κεντρική Υπηρεσία:

Μ.-Ε. Δαρατζίκης από Βαρσοβία, Μ. Μαρινάκη από Βερολίνο, Δ. Αλεξανδράκης από Τεχεράνη, Ι. Μεταξάς από Λισαβόνα, Σ. Λαμπρίδης από ΜΑ ΝΑΤΟ, Ν. Γαριλίδης από Κάιρο, Δ. Χρονόπουλος από Σόφια, Π. Στουρνάρας από ΜΑ Γενεύης, Ευθ. Πανταζόπουλος από Βουδαπέστη, Ελ. Κουβαριτάκης από Λιουμπλιάνα, Δ. Κυβετός από Νέο Δελχί, Ι. Ραπτάκης από Λονδίνο, Ρ. Κούνδουρος από Σκόπια, Λ. Κοντοβουνήσιος από Βαγδάτη, Γ. Διακοφωτάκης από Βελιγράδι, Ν. Καϋμενάκης από Μπανγκόνγκ, Β. Μπορνόβας από Κίεβο, Γ. Δημητριάδης από Μπρατισλάβα, Αικ. Σιμοπούλου από Δουβλίνο, Απ. Μπαλτάς από Τζακάρτα, Ν. Κρίκος από Γ.Π. Μόσχας, Σ. Βενιζέλος από θέση πρεσβευτή συμβούλου Μόσχας, Ι. Πλώτας από Αμπούτζα, Ν. Πιπερίγκος από Μπακού.

Από Κεντρική Υπηρεσία σε Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας:

Θ.-Π. Αγγελάτου στη Λιουμπλιάνα, Β. Παπαδόπουλος στη Λισαβόνα, Δ. Ιωάννου στο Νέο Δελχί, Φρ. Κωστελλένος στην Κοπεγχάγη, Α. Ιωάννου στην Μπρατισλάβα, Θ. Τσακίρης στην Αβάνα, Γ. Αλαμάνος στη Βαγδάτη, Ι.-Μ. Νικολαΐδης στη ΜΑ ΝΑΤΟ, Ν. Παπαγεωργίου στο Κάιρο, Κ. Καμίτση στα Τίρανα, Α.-Μ. Λυμπερόπουλος στη Σόφια, Ι. Τσαούσης στο Λονδίνο, Φ.-Γ. Αγγελέτος στην Μπανγκόνγκ, Γ. Παπαδόπουλος στο Ταλίν, Μ. Λεβαντή στο Βελιγράδι, Γ. Καραχάλιος στο Βίλνιους, Ε.-Δ. Καλπύρης στο Πεκίνο, Χ. Καποδίστριας στο Μπακού, Α. Παπαϊωάννου στη ΜΑ Γενεύης, Σ. Γαβριήλ στην Τεχεράνη, Ν. Καμπά στη Βαρσοβία.

Από Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας σε Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας:

Ν. Κοτροκόης από Κοπεγχάγη σε Τρίπολη, Γ. Ηλιόπουλος από Πεκίνο σε Βερολίνο, Σ. Φιλιππίδου από Τίρανα σε Σκόπια, Εμ. Αποστολάκης από Ταλίν σε Βουδαπέστη, Σ. Μπεζιρτζόγλου από Αβάνα σε Τζακάρτα, Μ. Νικολάου από ΓΠ Κορυτσάς σε Δουβλίνο.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας Ν. Βλαχάκης από την Κεντρική Υπηρεσία μετακινείται στο γραφείο Τύπου της πρεσβείας του Βουκουρεστίου, η εμπειρογνώμων Σ. Ζαχαρίου από την Κεντρική Υπηρεσία στη ΜΑ ΕΕ και οι σύμβουλοι ΟΕΕ Β. Σκρονιάς από το Βελιγράδι στην Κεντρική Υπηρεσία, Χ. Φαρμάκης από Μόσχα στην Κεντρική Υπηρεσία, Γ. Λάζαρης από Λονδίνο στο Νέο Δελχί, Ν. Μπελιάς από Μόναχο στο Παρίσι και Αντ. Κατεπόδης από Κεντρική Υπηρεσία στο Βελιγράδι.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ