ΠΑΟΚ: Πλάνο ενδεκάδας με Κούτσια στην κορυφή και τις νέες μεταγραφές απο τον Λουτσέσκου απέναντι στη Λέφσκι

ΠΑΟΚ: Πλάνο ενδεκάδας με Κούτσια στην κορυφή και τις νέες μεταγραφές απο τον Λουτσέσκου απέναντι στη Λέφσκι

Με αγώνα στη Βουλγαρία απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας ανοίγει την αγωνιστική σεζόν ο ΠΑΟΚ που θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη προκριματική φάση του Conference League. Το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου.

Απόψε στις (20:00 -Novasports 2HD) ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχοντας αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας τους τραυματίες Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί αλλά και τον Λευτέρη Λύρατζη που χτύπησε στον αστράγαλο στην προπόνηση της Τρίτης έχοντας όμως στην αποστολή τις δύο τελευταίες, Μπράντον Τόμας και Κάλεντ Νάρεϊ, θα προσπαθεήσει να αποφύγει τις παγίδες που κρύβει κάθε πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην περυσινή ήττα από τους Μποέμιανς στο Δουβλίνο που τελικά δεν κόστισε στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα και είναι πιθανό στο αρχικό σχήμα να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου οι Κοτάρσκι, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας και Κουαλιάτα.

Ο Λουτσέσκου και η πιθανή ενδεκάδα

Ο Λουτσέσκου που παραδέχθηκε ότι η δική του ομάδα έχει μεγαλύτερη πίεση για τη πρόκριση να διαχειριστεί από ότι η Λέφσκι, θα παρατάξει την ομάδα του με τον αρχηγό της, Αντρέ Βιειρινιά στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ντάντας σε ρόλο επιτελικό και τον Κούτσια στην κορυφή της επίθεσης.

Η τετράδα της άμυνας μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι θα έχει Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες στα δυο άκρα της και τους Ίνγκασον και Κάργα δίδυμο στα στόπερ.

Ο Λουτσέσκου επιλέγει τελικά τον αρχηγό του στη θέση του Λύρατζη, δείχνοντας μάλλον μια έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στον Ζόαν Σάστρε που λογίζεται ως δεύτερος δεξιός μπακ. Αντίθετα εμπιστεύεται σε τόσο μεγάλο βαθμό την προσαρμογή του Γιάννη Κάργα στην ομάδα του για το κέντρο της άμυνας του ώστε να αφήσει στη Θεσσαλονίκη τον Ενέα Μιχάι.

Στη μεσαία γραμμή αυτοί που έχουν προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού μαζί με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που θα είναι δεδομένα στο αρχικό σχήμα, είναι πιθανότατα ο Στέφαν Σβαμπ αντί του Γιασμίν Κούρτιτς και σχεδόν σίγουρα ο Τιάγκο Ντάντας αντί του Φιλίπε Σοάρες.

Ο προπονητής του Δικεφάλου χρησιμοποιούσε τον Φιλίπε Σοάρες στο 10 από την αρχή της προετοιμασίας και μετά τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί ξεκίνησε να δοκιμάζει εκεί και τον Ντάντας. Φαίνεται πως σε αυτή τουλάχιστον την περίοδο ο δεύτερος είναι αυτός που του δίνει περισσότερα και πως θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα απέναντι στους Βούλγαρους.

Η τριάδα της επίθεσης μοιάζει να έχει “κλειδώσει” με Ζίβκοβιτς δεξιά, Κουαλιάτα αριστερά και τον Κούτσια στην κορυφή της. Το ενδιαφέρον εδώ έχει να κάνει με τις εναλλακτικές που υπάρχουν στον πάγκο. Κυρίως για το αν ο Νάρεϊ, που έκανε προετοιμασία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο Μπράντον μπορούν έστω και με μετρημένες στα δάχτυλα προπονήσεις, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και αν χρειαστεί να βοηθήσουν την νέα τους ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι απέναντι στην Λέφσκι -που έχει αυξημένο κίνητρο επιστρέφοντας μετά από χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο- ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Όπως όπως δήλωσε και ο προπονητής της βουλγαρικής ομάδας Στάνιμιρ Στοΐλοφ, θα πρέπει να το δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με πληροφορίες και απο το sport24.gr

Σχολιάστε εδώ