ΛΗΞΟΥΡΙ – ΦΩΤΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα πυροδότησε φωτιά στην περιοχή Κουρουπάτα (Καμιναράτα)

ΛΗΞΟΥΡΙ – ΦΩΤΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα πυροδότησε φωτιά στην περιοχή Κουρουπάτα (Καμιναράτα)

Μεγάλη φωτιά στα Κουρουπάτα . Συμφωνα με πληροφορίες από το kefaloniapress έγινε στην περιοχή και θανατηφόρο τροχαίο όπου το αυτοκινητο έπιασε φωτιά στην περιοχή Κουρουπάτα (Καμιναράτα). Αυτές ειναι οι πρώτες πληροφορίες.

Πρόκειται για γυναίκα η οποία οδηγούσε ΙΧ με επιβάτη το 10χρονο γιό της. Για άγνωστη μεχρι στιγμής αιτία σε περιοχή που δεν υπάρχει μπάρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο έπεσε κάτω απο το δρόμο.  Σχεδόν αμέσως πήρε φωτιά και έγινε η έκρηξη. Η μητέρα έχασε τη ζωή της ακαριαία το παιδάκι μεταφέρεται στο Νοσοκομείο αλλά έχει επαφή με το περιβάλλον.

Το τροχαιο έγινε αμέσως αντιληπτό απο ανθρώπους της περιοχής, ένας έτρεξε και έβγαλε τη μητέρα και το παιδί απο το αυτοκίνητο και αμέσως μετά έγινε η έκρηξη. Ουτε κινηματογραφική ταινία να ήταν αυτό το τραγικό συμβάν!!

Σας ζητάμε συγνώμη αν είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες γιατί εμφανίστηκε τώρα και δεύτερη φωτιά.

Δυστυχώς ο θάνατος της μητέρας είναι γεγονός, ένα τραγικό γεγονός. Η βόλτα στη θάλασσα και το μπάνιο με το παιδί της κατέληξε σε θάνατο.. Απίστευτο!

Ταυτόχρονα με το θανατηφόρο τροχαίο και την έκρηξη του αυτοκινήτου στα Κουρουπάτα, άνοιξε νέο μέτωπο φωτιάς στην ίδια περιοχή , στον Αγιο Βασίλειο,

Πηγή: Κefaloniapress.gr


Σχολιάστε εδώ