Δύσκολη η ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ

Δύσκολη η ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ

Εφιαλτικό βράδυ στη Σόφια για τον κακό ΠΑΟΚ καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Λέφσκι (των 16 διαθέσιμων παικτών) και πλέον στην Τούμπα πρέπει να παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο για να μην υποστεί μέγα κάζο στο Conference League.

Πέρσι στο Δουβλίνο φέτος στη Σόφια.

Ο ΠΑΟΚ, όπως πριν ένα χρόνο, εμφανίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κάκιστος, ασύνδετος, χωρίς το παραμικρό σημάδι ελπίδας.

Πέρσι στο Δουβλίνο ένα γκολ του Ολιβέιρα είχε περιορίσει τη ζημιά, φέτος το γκολ δεν ήρθε για την ομάδα του Λουτσέσκου που έχει να ανέβει ένα… βουνό (θέλει νίκη με τρία γκολ) για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Λέφσκι δε θα περίμενε ότι στην πρώτη φάση του αγώνα η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα του Κοτάρσκι και η βουλγαρική ομάδα θα έμπαινε μπροστά στο σκορ! Πολύ περισσότερο ότι πριν από την συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών το ταμπλό θα έδειχνε Λέφσκι -ΠΑΟΚ 2-0.

Μετά το τέλςο της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, τόνισε πως η ρεβάνς θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι ενώ ερωτηθείς για τη μη χρησιμοποίηση του Κούρτιτς στο αρχικό σχήμα (μπήκε ως αλλαγή στο 57′) υποστήριξε πως υπάρχει ένα πρόβλημα με την ομάδα και το Σλοβένο το οποίο περιμένει να λυθεί.

Μετά το τέλoς της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, τόνισε πως η ρεβάνς θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι ενώ ερωτηθείς για τη μη χρησιμοποίηση του Κούρτιτς στο αρχικό σχήμα (μπήκε ως αλλαγή στο 57′) υποστήριξε πως υπάρχει ένα πρόβλημα με την ομάδα και το Σλοβένο το οποίο περιμένει να λυθεί.


Σχολιάστε εδώ