Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας… μπορεί και να ‘ναι!

Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας… μπορεί και να ‘ναι!

♣ Ο Μητσοτάκης ρωτάει σοβαρά (!) τον Ερντογάν αν διεκδικεί το μισό Αιγαίο ή θα χρειαστεί να διαπραγματευθεί σκληρά για… Ιόνιο και Μυρτώο Πέλαγος;

♣ Την… έναρξη της προεκλογικής περιόδου κήρυξε από μόνος του ο Τσίπρας. Πλάκα θα ‘χει να έχει βρει πατέντα να… κάνει κι από μόνος του εκλογές! Και να νικήσει από μόνος του.

♣ «Δεν σας τάζουμε σοσιαλισμό, αλλά υποσχόμαστε να σταματήσουμε τη βαρβαρότητα», είπε. Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι!

♣ «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη και να νικήσουμε» δήλωσε κάποια… Ράνια Σβίγκου. Αναλογικά… περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας είχε ο Δράμαλης στα Δερβενάκια!

♣ Ιούλιο μήνα ο Ανδρουλάκης κάλεσε σε ανασύνταξη τους ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Παράταξης. Η επανάσταση της… ξαπλώστρας!

♣ Ζητούν οι Τούρκοι τμήμα της οθωμανικής κατοχής; Να ζητήσουμε κι εμείς τα εδάφη της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν τον Μητσοτάκη για υποτονική στάση έναντι της Τουρκίας, ενώ ως κυβέρνηση… ήθελαν να μοιράσουν το Αιγαίο με τον Ερντογάν, το λες και σύντομο ανέκδοτο!

♣ Τουρκία, Ιράν, Νεπάλ, Αίγυπτο, Λιβύη, Γκάνα (βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές)…

♣ Να ανακηρύξουμε την Άγκυρα κωμόπολη της Νομαρχίας Δωδεκανήσου και να… προσλάβουμε τον Ερντογάν κηπουρό στη βίλα του Μητσοτάκη.

♣ Ο Τσαβούσογλου να κάνει τις εξωτερικές δουλειές του Δένδια!

♣ Ορθώς ο Τσίπρας ζητάει από τον Μητσοτάκη να φύγει από μόνος του. Γιατί αν περιμένει να τον διώξει ο ΣΥΡΙΖΑ… θα βαρεθεί να κυβερνάει!

♣ Όταν λέει ο Ανδρουλάκης ότι όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές «θα είμαστε νικητές», τι ακριβώς εννοεί; Για τη Βουλή ή για τον… Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλαμπάκας;

♣ Διαβάζω ότι ο Τσίπρας έχει ζητήσει από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κινούνται σαν να έχουν… προκηρυχθεί εκλογές. Και αμέσως μετά τις εκλογές…

♣ …θα τους ζητήσει να κάνουν σαν να νίκησαν!

♣ Όσο ο Μητσοτάκης σκεφτόταν να κάνει πρόωρες εκλογές ήταν «απελπισμένος», τώρα που τις ανέβαλε είναι «αναξιόπιστος». Και όταν τελικά τις κάνει…

♣ …θα είναι playmaker στον Κολοσσό Ρόδου!

Εξεταστική επιτροπή για τα γεγονότα του 2015 ζητάει ο Βελόπουλος. Και μόλις τελειώσουν, θα ξεκινήσουν έρευνες για το ποιος άνοιξε την… Κερκόπορτα στον Μωάμεθ!

♣ Καταγγέλλει ο Κουτσούμπας ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύουν τους πολίτες. Ενώ το ΚΚΕ τους λέει ανέκδοτα για να ξεχάσουν τον καημό τους… που τέλειωσαν οι «Άγριες Μέλισσες»!

♣ Στην ομιλία του Τσίπρα στο Περιστέρι είχε συναυλία και… λαϊκή βραδιά. Άντε, και την επόμενη φορά μπαλέτα, κλόουν, μαλλί της γριάς…

♣ Μείωση της εγκληματικότητας κατά 30% διαπιστώνει η κυβέρνηση στη χώρα. (Της… Ελβετίας;)

♣ Αποκάλυψε ο Κικίλιας ότι τα έσοδα του τουρισμού θα πάνε στη μέση ελληνική οικογένεια. Τυχερός ο κυρ Μήτσος στα Πετράλωνα!

♣ Θα πάρει έξτρα μπόνους από τα κέρδη του «Ελούντα Μπιτς».

♣ Μέχρι την Ικαρία έφτασε ο Τσίπρας για να καταγγείλει την εγκατάλειψη του ΕΣΥ. Έτσι και πάει Πήλιο, θα πει για τα χάλια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

♣ Ο Βενιζέλος έβγαλε ολόκληρο βιβλίο για τη συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά. Υπερβολές! Αρκού­σε ένας… σύντομος επικήδειος.

Θανατηφόρο τροχαίο με σύγκρουση τριών ΙΧ με αγριογούρουνα! Τι άλλο μένει να δούμε; Ναυάγιο με… τρόλεϊ;

♣ Ο Κούγιας απειλεί με μηνύσεις όσους αναφέρουν το όνομά του χωρίς την άδειά του! Το σωστό θα ήταν να διώκονται για… ρύπανση της ατμόσφαιρας.

♣ «Δεν είναι ορατό το τέλος της πανδημίας», λένε οι επιστήμονες. Σιγά το πρόβλημα! Εδώ δεν ξέρουμε πότε θα πάρει ξανά πρωτάθλημα ο ΠΑΟ!

♣ Στο μέλλον οι εξωγήινοι θα επικοινωνούν με τους ανθρώπους με κβαντικό τηλέφωνο. Προς το παρόν, ο Πολάκης τηλεφωνεί στον Τσίπρα με το κινητό.

♣ Το ότι οι δημοκρατίες βρίσκονται απέναντι σε απρόσμενες προκλήσεις είναι κακό. Το ότι το κατάλαβε μέχρι κι ο Γιωργάκης είναι… ακόμη χειρότερο.

♣ Πού ακούστηκε κύκλω­μα διακίνησης κοκαΐνης στη Μύκονο; Σαν να λέμε… μποτιλιάρισμα στον Κηφισό. Τρικυμία στο Κάβο Ντόρο.

♣ Μίζες από τα ταξί; Τρε μπανάλ! Επί ΠΑΣΟΚ υ­πήρχε, τουλάχιστον, ένα επίπεδο. Από… Mirage και πάνω!

♣ Βλήματα έχουμε πολλά, αν είχαμε και κανόνια, θα ήμασταν υπερδύναμη!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ