Μαζεύω τα Κομμάτια μου

Μαζεύω τα Κομμάτια μου

Η Ψυχική Συγκρότηση ως Οδηγός για τη Συναισθηματική Ισορροπία σου

 


Συγγραφέας
Στεφανία Ρουλάκη


Η παρούσα μελέτη δεν πρόκειται για ένα ακόμη ψυχολογικό εγχειρίδιο. Ούτε για έναν ακόμη οδηγός αυτοβοήθειας. Είναι ένα «πόνηµα», ναι, ένα κείµενο – προϊόν ψυχικού πόνου, που ίσως µπορέσει να βοηθήσει τον αναγνώστη να βάλει τα κοµµάτια και του δικού του παζλ σωστά, ώστε να δει όλη την εικόνα µπροστά του. Ίσως του γλιτώσει πόνο και χρόνο. Ίσως τον βοηθήσει να συγκροτήσει τη σκέψη του, να ξεκαθαρίσει τι θέλει και να κάνει τις αλλαγές που επιθυµεί.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Στεφανία Ρουλάκη, συγγραφέας του συγκλονιστικού μυθιστορήματος “Εγώ θα Ζήσω”, μας παραδίδει, με τη μελέτη “Μαζεύω τα Κομμάτια μου”, μια ουσιώδη και κατατοπιστικότατη χαρτογράφηση του τρόπου με τον οποίο μπορούμε να ανακτήσουμε, έπειτα από μια κατάρρευση, την συναισθηματική μας ισορροπία.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Στεφανία Ρουλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Σπούδασε διαφήµιση στο Eurocenter College, διοίκηση επιχειρήσεων στο Deree, συµβουλευτική ψυχικής υγείας συνθετικής προσέγγισης και οµαδική ψυχοθεραπεία στο Athens Synthesis Centre. Εργάστηκε σε υπεύθυνες θέσεις σε διάφορες επιχειρήσεις. Από το 2015 και µετά εργάζεται ως σύµβουλος ψυχικής υγείας.
Έχει παρακολουθήσει µαθήµατα δηµιουργικής γραφής και ασχολείται µε την αξιολόγηση κειµένων προς έκδοση. Έχει συµµετάσχει σε διαγωνισµούς πεζογραφίας, έχει γράψει διηγήµατα, παιδικά παραµύθια και ποιήµατα. Τον Φεβρουάριο του 2021 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο, το ιστορικό µυθιστόρηµα µε τίτλο “Εγώ θα ζήσω”, από τις εκδόσεις Πηγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


ΕΚΔΟΣΕΙΣ  iWrite

Κατηγορία: Ψυχολογία / Coaching / Αυτοβελτίωση
ISBN 978-960-627-376-6


Σχολιάστε εδώ