Αποφασισμένη να πατάξει το λαθρεμπόριο καυσίμων δηλώνει η κυβέρνηση! Πριν ή μετά τον τετραγωνισμό του κύκλου;

Αποφασισμένη να πατάξει το λαθρεμπόριο καυσίμων δηλώνει η κυβέρνηση! Πριν ή μετά τον τετραγωνισμό του κύκλου;

♣ Πριν τη λύση του Κυπριακού και πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα;

♣ Αποκλείει ο πρωθυπουργός τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Αν κι εφόσον δεν διεξαχθούν και υπό τον όρο ότι δεν θα παραστεί ανάγκη να γίνουν.

♣ Μαξίμου: «Διεκδικούμε καθαρή εντολή αυτοδυναμίας, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται σιγουριά». (Καθώς θα βγαίνουν από τα… σύνορα!

♣ Τσίπρας: «Η κυβέρνηση φταίει για την ενεργειακή και τη στεγαστική κρίση». Επίσης, για την Άλωση της Πόλης…

♣ …τον τορπιλισμό της Έλλης, το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»… και ένα τροχαίο στην επαρχιακή Τρικάλων – Καλαμπάκας.

♣ Αρχικά ο Ανδρουλάκης δήλωνε ότι αποκλείεται να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Τώρα το συζητάει. Μέχρι τις εκλογές θα παρακαλάει να… συνεργαστεί!

♣ Αποκλειστικό: Ο Τσίπρας έχει βρει τρόπο να γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν το λέει πουθενά για να μην… το μάθουν κι άλλοι!

Άκουσα τον Σπίρτζη να λέει ότι η χώρα έχει γίνει Far West και πέντε μέρες τώρα ψάχνω για τον Τζον Γουέιν. Πατήσια, Παγκράτι, Λιβαδειά…

♣ Κάπου… 200 ακίνητα έχουν συνολικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας φωνάζει για στεγαστική κρίση. Επειδή δεν κατάφεραν να τα… κάνουν 300!

♣ Ο Βαρουφάκης δεν θέλει διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές για να μοιράσουν υπουργεία. Προτιμά να τα μοιράσουν από… τώρα!

♣ Προφανώς και ο Ανδρουλάκης έχει το δικαί­ωμα να βάζει όρους για συνεργασία με τη ΝΔ. Αλλά πρώτη φορά βλέπω mini market…

♣ …να θέλει να διορίσει τον διευθύνοντα σύμβουλο ολόκληρου του εμπορικού κέντρου!

♣ Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά, ο στόχος του Τσίπρα στις εκλογές. Συγκριτικά, πιο πιθανό είναι να δούμε τον Κούγια να… υπερασπίζεται αθώο.

♣ Βράβευσαν, λέει, τον Σαμαρά γιατί ενσαρκώνει τις ηγετικές ικανότητες και το θάρρος του Ουίνστον Τσόρτσιλ. Α, ναι, και το… μπρίο του Π. Κιάμου.

Καβγάς ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος εξαπάτησε περισσότερο τους συνταξιούχους. Σε λίγο θα τσακώνονται για το ποιος έβαζε καλύτερη υπογραφή στα Μνημόνια!

♣ Ο Κουτσούμπας ρώτησε σοβαρά τον Μητσοτάκη αν αγοράζει σουβλάκια! Όπου να ‘ναι, θα τον ρωτάει αν Τρίτη – Πέμπτη πάει λαϊκή να ψωνίσει μαρούλια.

♣ Ορθώς λένε από τη ΝΔ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε το Μακεδονικό αντί πινακίου φακής. Αν ήταν εκείνοι, από… χύτρα και πάνω.

♣ Δείτε και τη θετική πλευρά: Αν αρχίσουν να σκοτώνονται μεταξύ τους οι αλλοδαποί, υπάρχει ελπίδα να λυθεί και το Μεταναστευτικό στη χώρα!

♣ Αυτός ο αχταρμάς Α­κροδεξιάς – Νεοφιλελευθερισμού, που ακούει στο όνομα «Εθνική Δημιουργία», υφίσταται ή πήγε για… μπάνιο; (Πριν πάει για βρούβες!)

♣ Νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ισ. Ντογιάκος! Μόνο στο βόλεϊ και στη δικαιοσύνη νικάνε στον ΠΑΟ.

♣ Σύμφωνα με έρευνα, το 50% πιστεύει ότι ο Χρ. Στυλιανίδης θα φύγει νύχτα από το υπουργείο. Και το άλλο 50% με… πίσσα και πούπουλα!

♣ Χαμός διότι ο Θ. Αδαμαντίδης χτυπούσε, λένε, τη σύντροφό του μέρα παρά μέρα. Και τι ήθελαν δηλαδή; Να τη βαράει επί καθημερινής βάσεως;

Διάλογο επτά σημείων ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βαρουφάκης πριν από τις εκλογές. Γιατί μετά δεν θα τον καλούν ούτε για… μπιρίμπα!

♣ Παρακαλούνται οι οδηγοί που περνάνε έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης να μην κορνάρουν δυνατά και παρατεταμένα. Υπάρχει κίνδυνος να… ξυπνήσει ο Άδωνης!

♣ Αλβανοί ελέγχουν την πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα. Όλες οι σοβαρές δουλει­ές έχουν περάσει σε ξένα χέρια!

♣ Θρίαμβος! Κερδίσαμε το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τσιρλίντερ. Με το καλό και στην power yoga και στο pole dancing.

♣ Την άλλη τη χτυπούσε ο τύπος μέρα παρά μέρα, αλλά δεν σηκώθηκε να φύγει. Τι περίμενε; Να τη βαράει και στο… ενδιάμεσο;

♣ Αυξήθηκαν σημαντικά τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη. Τουλάχιστον παλιότερα σκοτώνονταν σε βεντέτες.

♣ Μία – δύο πυρκαγιές σαν τις τελευταίες να ξεσπάσουν και βλέπω τις ε­κλογές να γίνονται το φθινόπωρο του… 2033!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ