Νταϊάνα Κρολ: Η μουσική μιλάει από μόνη της

Νταϊάνα Κρολ: Η μουσική μιλάει από μόνη της

[Εξομολογήσεις…]

«Μου αρέσει να ζω σε ένα σπίτι γεμάτο καλλιτέχνες, που εκφράζουν ελεύθερα τον εαυτό τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Είναι τέλειο να ζεις στο σπίτι μας. Έχω όμως την κατάρα του τζαζ μουσικού και είμαι υπερευαίσθητη στα πάντα.

Τα παιδιά τρέχουν πάνω-κάτω και ο Έλβις μπορεί και συγκεντρώνεται. Εγώ, όχι. Δεν είμαι στιχουργός. Δεν γεννήθηκα για να γράφω τραγούδια. Γεννήθηκα για να αυτοσχεδιάζω και να παίζω τζαζ πιάνο. Είμαι ευτυχής με το να εκφράζω τον εαυτό μου μέσα από τις λέξεις και τη μουσική άλλων ανθρώπων, και να τα χρησιμοποιώ ως όχημα για τη δημιουργικότητά μου. Δεν μιλάω ποτέ όταν είμαι στη σκηνή. Με έχουν κατηγορήσει μάλιστα γι’ αυτό.

Κάποιες φορές μιλάω και κάποιες δεν μιλάω. Δεν είμαι όσο περφόρμερ θα ήθελα, όπως ο Φρανκ Σινάτρα, ο Ντιν Μάρτιν και ο Μάικλ Μπουμπλέ. Πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για κάτι τέτοιο. Συνήθως δεν μιλάω για τα τραγούδια. Απλώς λέω το όνομα του κάθε κομματιού. Αισθάνομαι άβολα να εξηγώ τι σημαίνει ένα τραγούδι για μένα. Η μουσική μιλάει από μόνη της».

Υπογραφή: Νταϊάνα Κρολ, Τραγουδίστρια της Τζαζ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ