Σωστή η απόφαση του Τσίπρα να σχηματίσει σκι­ώδη κυβέρνηση, διότι για… κανονική κομμάτι δύσκολο το βλέπω…

Σωστή η απόφαση του Τσίπρα να σχηματίσει σκι­ώδη κυβέρνηση, διότι για… κανονική κομμάτι δύσκολο το βλέπω…

♣ Αποκλείει κατηγορηματικά (;) ο πρωθυπουργός το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών. Αν κι εφόσον δεν διεξαχθούν και υπό τον όρο ότι δεν θα γίνουν.

♣ Αυτό το «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε», του Τσίπρα, θυμίζει λίγο το άλλο: Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι μακρύς να είναι ο δρόμος για το Ναγκασάκι!

♣ Το ότι βγαίνει κάθε βουλευτής της ΝΔ και λέει μια ημερομηνία για εκλογές είναι ελαφρώς για γέλια. Όχι η ημερομηνία. Οι βουλευτές!

♣ Είπε ο πρωθυπουργός ότι είναι αισιόδοξος για τα ελληνοτουρκικά και δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαρούμε ή… να φύγουμε μετανάστες!

♣ Όπως διαπιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, η κοινωνία δεν αντέχει ούτε μία μέρα παραπάνω κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στο μεταξύ, η μισή κοινωνία είναι στις παραλίες…

♣ …και η άλλη μισή ψωνίζει μαγιό και αντηλιακά!

Καλοδεχούμενες οι εκλογές, λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σωστά. Διότι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Οι στάσεις για… φραπέ και σπανακοτυρόπιτα!

♣ Ούτε μια δήλωση-γκά­φα του Άδ. Γεωργιάδη δεν είχαμε αυτήν την εβδομάδα. Τι έγινε; Λόγω ζέστης έχει πέσει η αδρεναλίνη του;

♣ Προεξοφλεί ο Τσίπρας ότι ο Μητσοτάκης θα κάνει εκλογές για να αποδράσει. Αν δεν τις κάνει, θα του φωνάζει ότι… δεν τόλμησε να τις κάνει! (Έχουν ακριβύνει και τα αεροπορικά…)

♣ Ώρα είναι να βγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και να πει ότι είναι «ιστορικό δικαίωμα» του Μητσοτάκη να πάρει το μπόνους των 600 ευρώ για το ρεύμα. Επειδή στο σπίτι… έχει πολλές κρεβατοκάμαρες.

♣ Περήφανος για τη Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε ο Τσίπρας. Γράφει πουθενά η Ιστορία ότι μετά τα Δερβενάκια ο Δράμαλης έκανε… beach party;

♣ Λάθος! Δεν είναι γκαντέμης ο Μητσοτάκης. Άτυχοι είναι όλοι οι άλλοι γύρω του. Λίγο πιο πέρα. Στην πιο κάτω γειτονιά. Στη Μάλτα απέναντι.

♣ Να δείτε ότι, μέχρι να τελειώσει η δίκη, ο Κούγιας θα πει ότι ήταν οι ανήλικοι που παρέσυραν και αποπλάνησαν τον… ανυποψίαστο Λιγνάδη!

Υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για νέα μέτρα, υποστηρίζει ο Ανδρουλάκης. Ο οποίος έχει τόση σχέση με τα οικονομικά, όσο ο Π. Κιάμος με την όπερα.

♣ Τώρα, αυτό με το ΚΚΕ, που ισχυρίζεται ότι όλοι οι άλλοι είναι μαϊμού αριστεροί κι εκείνοι οι αυθεντικοί, το είχα δει προ ετών και σε ένα νούμερο του Σεφερλή στο «Δελφινάριο»!

♣ Με το που την «έπεσε» στον Μητσοτάκη κόλλησε κορονοϊό ο Ανδρουλάκης. Την επόμενη φορά βλέπω να πέφτει θύμα τροχαίου με τρίκυκλο.

♣ (Ο Θεός συγχωρεί, ο Κυριάκος όχι!)

♣ Δριμεία κριτική ασκεί ο Κατρούγκαλος στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης. Κρίμα που δεν ζει κι ο Ηρώδης, να καταγγείλει την… παιδική κακοποίηση!

♣ Αποκλείει κατηγορηματικά ο Βελόπουλος το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με άλλο κόμμα. Γιατί βλέπει κανένα να καίγεται να συνεργαστεί μαζί του;

♣ Ξεκαθαρίζει ακόμη: «Η Ελληνική λύση θα πορευθεί μόνη της μέχρι το τέλος». Του κόσμου; Του «Surviror»; Της κωμωδίας;

Εκ πρώτης όψεως ο Πούτιν έχει κάνει λιγότερες πλαστικές από την Γ. Αγγελοπούλου και περισσότερα μπότοξ από την Κ. Καινούργιου.

♣ Πέρυσι στην Εύβοια είχαν φωτιές και πλημμύρες. Φέτος ξανά πυρκαγιές. Τι διάβολο; Κάθε χρονιά ποδαρικό τούς κάνει ο Μητσοτάκης;

♣ Οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν η εκτέλεση του βενζινά στον Γέρακα ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ή μετά από καβγά για… μια θέση πάρκινγκ;

♣ Ενοχλείται, λέει, ο Κούγιας, διότι τα κανάλια τον αποκαλούν σκέτο… Κούγια! Και πώς έπρεπε να τον λένε; Σερ ή δούκα του Έσσεξ (Κάτω Πετρούπολης!);

♣ Τόση χαρά των φίλων του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα στο μπάσκετ είχαμε να δούμε από το 2015. Όταν κέρδισε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

♣ Κάτι… σοβαρό είπε κι ο Πολάκης για τις εκλογές, αλλά έβλεπα «Γη της Ελιάς» και… μου διέφυγε. Θα διαβάσω «Espresso», να ενημερωθώ.

♣ 44χρονη στη Μύκονο συνευρέθηκε ερωτικά με 17χρονο. Και μετά σου λένε ότι υπάρχει χάσμα γενεών. Μια χαρά το… γεφύρωσαν!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ