Γιώργος Τουρσουνίδης στο “Π”: Η σημασία της «Νέας Τούμπας»

Γιώργος Τουρσουνίδης στο “Π”: Η σημασία της «Νέας Τούμπας»

Του
ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ
Βετεράνου Ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ


Σημαίνει πολλά η «Νέα Τούμπα» για τον ΠΑΟΚ. Και στο πρεστίζ της ομάδας και στο αγωνιστικό κομμάτι και γενικότερα στη διάθεση της διοίκησης να δημιουργεί ολοένα καινούργια πράγματα για το σήμερα και κυρίως το αύριο του συλλόγου.

Εννοείται ότι θα περιμένουμε πώς και πώς την ημερομηνία των εγκαινίων και από τη στιγμή που λέγεται ρητά ότι το 2026 θα είναι όλα έτοιμα, δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε. Μόνο να ευχόμαστε τα καλύτερα πρέπει.

Ό,τι και να πεις για τον Ιβάν Σαββίδη, θα είναι λίγο. Όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ δήλωσε αποφασισμένος να τού αλλάξει τη μοίρα. Και το έπραξε με τον πιο κατηγορηματικό και σαφή τρόπο. Επί των ημερών του η ομάδα πήρε τίτλους, εξυγιάνθηκε και τώρα είναι έτοιμη να αποκτήσει το δικό της, υπερσύγχρονο γήπεδο, που θα την ανεβάσει επίπεδο και θα τη βοηθήσει καθοριστικά στους στόχους της. Να τον έχει ο Θεός καλά, να μη σταματήσει να παλεύει για την πρόοδο της ομάδας.

H σπουδαιότητα της «Νέας Τούμπας» έχει μία ακόμη παράμετρο, με τη δική της, θαρρώ, αναγκαιότητα. Σε κάποια εντός έδρας παιχνίδια ο κόσμος μας κάπου ξέφευγε με τη συμπεριφορά του, γεγονός που το πληρώσαμε κατά καιρούς πολύ ακριβά. Είμαι της άποψης ότι στις καινούργιες εγκαταστάσεις θα το σκέφτονται καλύτερα, διπλά και τριπλά, πριν υπερβούν τα όρια. Είναι κρίμα ο ΠΑΟΚ να τιμωρείται για κάποιες, λιγοστές παραβατικές συμπεριφορές. Και εκτιμώ ότι σύντομα το φαινόμενο θα σταματήσει μια και καλή.

Η «Νέα Τούμπα» θα προσφέρει ποικιλότροπες υπηρεσίες στον ΠΑΟΚ, όμως πρωτίστως θα αποτελεί καμάρι της πόλης μας, της Θεσσαλονίκης. Είναι από τις ωραίες εκείνες στιγμές του αθλητισμού, ο οποίος βάζει πλάτη στη δύσκολη καθημερινότητα, κάνοντάς μας να ξεχνιόμαστε, κάτι που χρειαζόμαστε για να τα βγάλουμε πέρα. Και τι πιο όμορφο από ένα στάδιο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που οι επισκέπτες του δεν θα βλέπουν την ώρα να το απολαμβάνουν ξανά και ξανά.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sportsup.gr


Σχολιάστε εδώ