Αποφασισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή!

Αποφασισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή!

-Θέλει να «αναστήσει» τον Παναθηναϊκό

Να χτίσει τον Παναθηναϊκό από την αρχή φιλοδοξεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πικράθηκε όσο και ο κόσμος της ομάδας από τη φετινή κάκιστη χρονιά και με δήλωσή του εμφανίζεται διατεθειμένος άμεσα να διορθώσει τα κακώς κείμενα, επαναφέροντας τον «Εξάστερο» σε τροχιά επιτυχιών.

Και ναι μεν η εταιρεία παραμένει σε διαδικασία πώλησης, όμως μέχρι να γίνει αυτό οι «πράσινοι» πρέπει να αλλάξουν πρόσωπο, κοντράροντας στα ίσα τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος, κατά κοινή ομολογία, ήταν ασυναγώνιστος.

Μένει να φανούν οι κινήσεις που θα χαρίσουν στο «Τριφύλλι» την αλλοτινή του αίγλη. Το σίγουρο είναι ότι η νέα χρονιά θα βρει τον Παναθηναϊκό με καινούργιο προπονητή, με τον Γιώργο Βόβορα να μένει πιθανότατα βοηθός του, αφού αποχώρησε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, σε ρόλο συντονιστή, αναζητεί τον «εκλεκτό», ενώ ήδη ξεκίνησαν επαφές με παίκτες, τόσο για μεταγραφές όσο και για εκείνους που θα αποχωρήσουν πρόωρα από το ρόστερ.

Ήταν απολύτως σαφής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Έγιναν πολλές λάθος επιλογές, ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές.

Η ευθύνη μάς βαραίνει όλους, τον καθένα από τη θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ό,τι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε. Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουροι γι’ αυτό. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Όσον αφορά τις αλλαγές που επίκει­νται και τις προσθαφαιρέσεις που σχεδιάζονται, οψόμεθα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ