Ευγενία Χανδρή: Θέλω βουητό, θόρυβο…

Ευγενία Χανδρή: Θέλω βουητό, θόρυβο…

[Εξομολογήσεις…]

«Μου αρέσει πολύ η Πλάκα, η Αγορά στην Αθήνα. Ο σύζυγός μου πηγαίνει από τις 5.30-6 το πρωί στη Βαρβάκειο Αγορά και στα lockdowns ήταν μεγάλη διασκέδαση για εμάς. Βλέπαμε κόσμο.

Μου αρέσει λοιπόν να είμαι σε μεγάλη πόλη με πολλή κίνηση, εκεί που γίνονται πράγματα. Θέλω βουητό, θόρυβο. Είτε αυτό είτε δίπλα στη θάλασσα σε ένα νησί. Ο σύζυγός μου έχει σπίτι στην Αστυπάλαια. Είναι ένα υπέροχο νησί.

Ο πατέρας μου και ο θείος μου ήταν πλοιοκτήτες εμπορικών πλοίων. Στη δεκαετία του ’60 διαφοροποιήθηκαν. Ο θείος μου ο Αντώνης ασχολήθηκε με τα πλοία γραμμής που πήγαιναν στην Αυστραλία. Τα θρυλικά ‘‘Αυστραλίς’’, ‘‘Ελληνίς’’, ‘‘Πατρίς’’, με τα οποία ταξίδευαν οι μετανάστες που αναζητούσαν εργασία στην Αυστραλία.

Ο πατέρας μου ίδρυσε τη Chandris Cruises και τότε πήγα για πρώτη φορά Μύκονο. Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα ξενοδοχεία, επειδή οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων ήθελαν κάπου να μένουν στα νησιά για καμία εβδομάδα μέχρι να ξαναπάρουν το καράβι (τότε μπορούσε κανείς να ανεβεί και να κατεβεί ανάμεσα στα λιμάνια για ημέρες). Είχαμε ξενοδοχείο στην Κρήτη, στην Κέρκυρα και στη Χίο.

Εγώ δεν έτυχε να ασχοληθώ ποτέ με τη ναυτιλία γιατί πάντα με τραβούσε ο χώρος της φιλοξενίας. Ταιριάζει στην προσωπικότητά μου».

Υπογραφή: Ευγενία Χανδρή, Επιτυχημένη Επιχειρηματίας

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ