Αν θέλεις να αποφύγεις τον πόλεμο, προετοιμάσου για… πόλεμο!

Αν θέλεις να αποφύγεις τον πόλεμο, προετοιμάσου για… πόλεμο!

♣ Κινδυνεύουμε από επίθεση της Τουρκίας, μεγάλες πυρκαγιές, έκτο κύμα της πανδημίας… Και πότε ακριβώς είναι η επόμενη πτήση για τον Κρόνο;

♣ Θα ‘χουν φτάσει τα τουρκικά μαχητικά, π.χ., στη Σκόπελο και η κυβέρνηση θα κατηγορεί τον Ερντογάν για αναίτιες και ανιστόρητες προκλήσεις.

♣ Ψύχραιμος, ο Δένδιας θα διαβεβαιώνει ότι δεν… συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μπορεί να χάσαμε, π.χ., τη Σίκινο… αλλά είναι δική μας ακόμη η Λευκάδα!

♣ Σοβαρά τώρα. Ευτυχώς που έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και κοιμόμαστε ήσυχα. Ειδάλλως θα κοιμόμασταν στα σύνορα (Ιταλίας – Ελβετίας).

♣ Έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της χώρας δηλώνει ο Τσίπρας. Τις τύχες τις ρώτησε αν θέλουν να τις αναλάβει; Τη χώρα έστω;

♣ Μη γελάτε με τις γαλλικές εκλογές. Σκεφτείτε να ήταν δεύτερο κόμμα εδώ ο Βαρουφάκης ή ο Λαφαζάνης. Τώρα… γελάστε.

Βαρυσήμαντη δήλωση Ανδρουλάκη: «Εξωτερική πολιτική με πυροτεχνήματα δεν γίνεται». Με βαρελότα;

♣ Θα έχουν στηθεί κάλπες, θα έχει βγει το αποτέλεσμα και ο Μητσοτάκης θα διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

♣ Αποκλειστικό: Ο Τσίπρας έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά δεν το λέει πουθενά για να μην το… μάθουν κι άλλοι!

♣ Το 12% ανησυχεί λίγο ή και καθόλου από τις απειλές της Τουρκίας. Σου λέει, το πολύ πολύ να φτάσουν Μύκονο, Παλαιό Φάληρο αποκλείεται.

♣ Κακία: Φωνάζουμε που ο Μητσοτάκης πήρε αγροτική αποζημίωση, όταν πληρώνεται για να… κάνει τον πρωθυπουργό;

♣ Για εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης κατηγορούν την κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τι φοβούνται ακριβώς; Μην τους φάνε την αποκλειστικότητα;

♣ Μοβ μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες! Μέχρι να τελειώσει η τετραετία, θα μας έχουν επιτεθεί ροζ ελέφαντες και πορτοκαλί κροκόδειλοι.

♣ Για να λέει ο Τσίπρας ότι είναι ανεπαρκής ο αντιπυρικός μηχανισμός της χώρας, δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Μετά το Μάτι έχει αποκτήσει το know how…

«Ιστορικό δικαίωμα του πρωθυπουργού να πάρει αγροτική αποζημίωση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Πώς λέμε… το νόμιμο είναι και ηθικό, το ηθικό είναι για κλάματα!

♣ Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση ευθύνεται για την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια, την τρύπα του όζοντος και… ένα τροχαίο στην ανατολική περιφερειακή του Μονάχου!

♣ Ωραίο αυτό του Μιχ. Κατρίνη: «Η περίοδος που το ΠΑΣΟΚ ποινικοποιείτο για τα πάντα έχει περάσει ανεπιστρεπτί». Ό,τι φάγαμε… φάγαμε!

♣ Στο μεταξύ, με αμείωτη ένταση συνεχίζει ο Βαρουφάκης τη μάχη του κατά της ολιγαρχίας. Αμέσως μετά θα κηρύξει τον πόλεμο στα «Άλιεν»…

♣ …στις δυνάμεις του σκότους, στους «Τζεντάι» και στη Λίβερπουλ.

♣ Θαύμα! Θαύμα! Πήγε ο Άδωνης επίσκεψη σε λαϊκή αγορά και δεν σηκωθήκαν οι ντομάτες να τον… πάρουν στο κυνήγι!

♣ Συγγνώμη, αλλά σε λάθος όργανο έκαναν επέμβαση οι γιατροί στον Γιωργάκη. Και πάλι συγγνώμη. Και περαστικά, ε;

Τρεις έρευνες, λέει, για τα οικονομικά του Τράγκα είχαν ξεκινήσει παλιότερα, αλλά δεν κατέληξαν πουθενά. Θα είχε… κίνηση στους δρόμους!

♣ Ο Ν. Σφακιανάκης γυρίζει στις πίστες, ο Τσίπρας θέλει να επιστρέψει στην πρωθυπουργία. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για το modeling!

♣ Το ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να φτιάξει ποδηλατόδρομους σε όλη τη χώρα δεν είναι έμμεση απειλή ότι σκοπεύει να… μας κάνει τη ζωή ποδήλατο;

♣ Στη NASA έφτιαξαν ειδική επιτροπή που κυνηγάει «UFO». Τίποτα Ελληνοαμερικανοί τρίτης γενιάς θα είναι… μακρινοί συγγενείς του Βελόπουλου.

♣ Τι μέλλον έχει μια χώρα, όταν εν έτει 2022 εξακολουθούν να σκοτώνονται άνθρωποι μεταξύ τους για κτηματικές διαφορές; Να ήταν για το «Survivor», να πω!

♣ Τουρκικά ΜΜΕ: «Μπορούμε να πάμε στο Καστελλόριζο ακόμη και κολυμπώντας». Και να φύγετε με… πίσσα και πούπουλα (στα τέσσερα!).

♣ Θανατηφόρο τροχαίο στην Αστυπάλαια; Τι άλλο μένει να δούμε; Πλαγιομετωπική νταλίκας με τρίκυκλο σε… ακατοίκητη βραχονησίδα;

♣ 1.000 ευρώ για να δεις τη Φουρέιρα, λέει, στη συναυλία στη Μύκονο. Και πόσα έδιναν για να… μην τη δεις;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ