«Ο όρκος» Επεισόδιο 33 – 34: Ο Άγγελος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ένοχο

«Ο όρκος» Επεισόδιο 33 – 34: Ο Άγγελος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ένοχο

Ο Φάνης έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, αλλά το παρελθόν συνεχίζει να τους χωρίζει. Ο  Σάλβα ψάχνει τρόπο να ξεσκεπάσει τον Στέφο, ο οποίος από τη φυλακή του αποκαλύπτει την αλήθεια για το ασθενοφόρο και τα ναρκωτικά, την ώρα που ο Ζαφείρης ξεφεύγει από κάθε κατηγορία.
Ένα τηλεφώνημα, που ο Άγγελος αποφεύγει συνεχώς, θα του δώσει τη λύση στο μυστήριο.

Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις της σειράς «Ο όρκος», στο νέο διπλό επεισόδια που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00. 


Δείτε ΕΔΩ τα επεισόδια


Επεισόδιο 33ο: «Καλύτερα να μην ξέρεις»

Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τον ένοχο. Η Λάιλα Αχμέντ του μιλάει για την δική της οπτική της ιστορίας και ξεσκεπάζει στοιχεία, που ο Ίαν απέφυγε να του αναφέρει.

Ο Φάνης έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, αλλά το παρελθόν συνεχίζει να τους χωρίζει. Η Ολίβια Λινού ανακοινώνει στον Στέφο ότι τον εγκαταλείπει, ενώ ο  Σάλβα και η υπόλοιπη Ομάδα της Ιατρικής του δρόμου ψάχνουν τρόπο να τον ξεσκεπάσουν.

Η Νταίζη (κοπέλα του Ανδρέα Ζαφείρη) προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ίαν, ο οποίος βρίσκει την συμπεριφορά της ύποπτη.

Η ιστορία της Νινέτας (καθαρίστρια της Δομής) αποκαλύπτει το τελευταίο μέρος, που φάνηκε η Μιράντα, και ο Άγγελος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ένοχο.

Επεισόδιο 34ο: «Απαντήσεις»

Μετά την κουβέντα του με τη Λάιλα οι υποψίες του Άγγελου στρέφονται ξανά προς τον Ίαν. Ο Φάνης με τη βοήθεια της Πάττυ αποφασίζει να ψάξει τον πατέρα του για να του κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Ο Στέφος βρίσκεται στη φυλακή κι αποκαλύπτει στον Σάλβα την αλήθεια για το ασθενοφόρο και τα ναρκωτικά, την ώρα που ο Ζαφείρης ξεφεύγει από κάθε κατηγορία.

Ο Ίαν μιλάει στην Νταίζη για τους εφιάλτες του και για το ότι μπορεί να εμπλέκεται χωρίς να το ξέρει στην εξαφάνιση της Μιράντας Αλυφαντή.

Ένα τηλεφώνημα, που ο Άγγελος αποφεύγει συνεχώς,  θα του δώσει τη λύση στο μυστήριο. Ο Άγγελος περνάει το βράδυ του στο σπίτι της Άρτεμις και οι απαντήσεις έρχονται μες στη μέση της νύχτας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ