Μπήκε προημιτελικά η Σάκκαρη στο Βερολίνο – Ο Κύργιος απέκλεισε τον Τσιτσιπά

Μπήκε προημιτελικά η Σάκκαρη στο Βερολίνο – Ο Κύργιος απέκλεισε τον Τσιτσιπά

Κάνοντας σχεδόν άψογο παιχνίδι από τη γραμμή του σερβίς, η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε με straight sets το εμπόδιο της Ντάρια Γκαβρίλοβα Σαβίλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Bett1 Open, στο Βερολίνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και ζευγάρωσε τις νίκες της στο 500άρι τουρνουά της Γερμανίας, θέτοντας νοκ-άουτ ,τη Νο104 τενίστρια του κόσμου με 6-1, 7-5, μετά από 91 λεπτά αγώνα.

Με αυτή την επικράτηση, η Σάκκαρη “έκλεισε” ραντεβού για ακόμη μια φορά φέτος, με τη Ρωσίδα και Νο6 του ταμπλό, Ντάρια Κασάτκινα, η οποία νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε αποκλείσει τη φορμαρισμένη Εκατερίνα Αλεξαντρόβα (Νο27), με 5-7, 6-1, 6-1.

Ο Κύργιος απέκλεισε τον Τσιτσιπά στο δεύτερο γύρο του Χάλε

Ο Νικ Κύργιος επέστρεψε από set πίσω και έκαμψε την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου γύρου, στο Χάλε, για να προκριθεί στους “8” καλύτερους του φετινού Terra Wortmann Open.

Ο Ελληνοαυστραλός, αν και έχασε ουκ ολίγες φορές την ψυχραιμία του, βρήκε τον τρόπο να ανακάμψει μετά το χαμένο 1ο set και με 5-7, 6-2, 6-4, απέκλεισε τον Νο2 του ταμπλό στο 500άρι τουρνουά της Γερμανίας.

Ακόμη μια σπουδαία νίκη για τον Κύργιο στο γρασίδι, που όσο περνάει ο καιρός, βρίσκει εξαιρετικό ρυθμό και σίγουρα θα είναι από τους τενίστες που θα πρέπει να υπολογίζουμε στους διεκδικητές του φετινού Wimbledon.

Πηγή: tennis24.gr


Σχολιάστε εδώ