Άκης Ζήκος: Η άγνοια κινδύνου μάς οδήγησε στον τελικό…

Άκης Ζήκος: Η άγνοια κινδύνου μάς οδήγησε στον τελικό…

[Εξομολογήσεις…]

«Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι ότι δεν ήθελα να τελειώσει το παιχνίδι με τη Μονακό, στον τελικό του Champions League το 2014, και δυστυχώς τελείωσε γρήγορα.

Αυτό το παιχνίδι ήταν για εμένα ό,τι καλύτερο έχω ζήσει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, παρόλο που χάσαμε. Έζησα μοναδικές στιγμές με τους 250 Έλληνες που βρέθηκαν στο γήπεδο, ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχα τη δική μου κερκίδα.

Μου έκανε επίσης τρομερή εντύπωση πόσοι δημοσιογράφοι ξαφνικά εμφανίστηκαν σε μια προπόνηση. Δεν είχα ξαναδεί τόσους στη ζωή μου. Φανταστείτε ότι αυτή ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε Champions League και μάλιστα έφτασα στον τελικό, οπότε για εμένα όλα αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Ειδικά ο τελικός και κυρίως το κύρος και η δυναμική που έχει αυτή η διοργάνωση ήταν για εμένα εντυπωσιακά. Για εμάς, την ομάδα της Μονακό, ήταν λαχείο που φτάσαμε στον τελικό. Είχαμε μια άγνοια κινδύνου σε όλα τα παιχνίδια. Ενώ ήμασταν μια καλή και ποιοτική ομάδα παίζαμε απλά για να χαρούμε το παιχνίδι και ό,τι ήθελε προκύψει.

Δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε τη Ρεάλ και την Τσέλσι! Τελικά αυτή η άγνοια κινδύνου μάς οδήγησε στον τελικό, παρόλο που χάσαμε από την Πόρτο».

Υπογραφή: Άκης Ζήκος, Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής και Σχολιαστής σε Εκπομπές του Mega

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ