Χαμόγελα και άνοδο για την Εθνική στο Nations League

Χαμόγελα και άνοδο για την Εθνική στο Nations League

Χαμόγελα ξανά από την Εθνική στο γεμάτο Πανθεσσαλικό στάδιο! Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ χωρίς να “πιάσει” υψηλή απόδοση ήταν καλύτερη ορθολογική, με πίεση στη μεσαία γραμμή και επικράτησε δικαίως 2-0 του Κοσόβου, για να κάνει το 4/4 και να κλειδώσει και μαθηματικά την πρωτιά στον 2ο όμιλο της League C του Nations League.

Η Εθνική δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, εξασφάλισε την άνοδό της στην League B του Nations League, ενώ σε περίπτωση που αποτύχει μέσω των προκριματικών να προκριθεί στο Εuro του 2024, η πρωτιά που εξασφάλισε σήμερα θα της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να πάρει το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Γκολάρα από τον Γιακουμάκη στο 71′ μετα από καταπληκτική σέντρα του Μάνταλου όπου στο 90’+9′ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

MVP της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Μπάντλοκ, Μπουχαλάκης (77′ Κουρμπέλης), Σιώπης, Μπακασέτας (85′ Γιαννούλης), Μασούρας (85′ Αλεξανδρόπουλος), Παυλίδης (58΄ Γιακουμάκης), Χατζηγιοβάνης (46΄ Μάνταλος).

Κόσοβο: Μούριτς, Αλίτι, Κριέζιου, Ράσιτσα (90′ Σαχίτι), Μουσίλια (58΄ Ίντριτζι), Ρουντανί (46΄ Λοσάι), Ραχμάνι, Μπερίσα, Μουρίκι, Ντομτζιόνι, Μπετίκι (77′ Ζένελι).

Διαιτητής: Τζούλιαν Γουεινμπέργκερ (Αυστρία).

Στον αγώνα κόπηκαν 15.367 εισιτήρια.

Φωτο: epo.gr


Σχολιάστε εδώ