ΣΑΛΑΜΙΝΑ: H επικείμενη υποθαλάσσια ζεύξη φέρνουν… επενδύσεις – Αδειοδότηση για Mini mall

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: H επικείμενη υποθαλάσσια ζεύξη φέρνουν… επενδύσεις – Αδειοδότηση για Mini mall

Η επικείμενη υποθαλάσσια ζεύξη με το Πέραμα έχει κάνει τη Σαλαμίνα πολύφερνο επενδυτικό προορισμό, κάτι που φαίνεται από την αδειοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για την κατασκευή mini mall στην περιοχή Μπουκουρίμιζα, που βρίσκεται στη λεωφόρο Αιαντείου, τρία περίπου χιλιόμετρα μετά το Δημαρχείο.

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει κατατεθεί, το κτίριο θα αποτελείται από υπόγειο πάρκινγκ, ισόγειο που θα φιλοξενεί εμπορικό κέντρο και 12 μαγαζιά και πρώτο όροφο που θα έχει 11 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παιδότοπο και θερινό κινηματογράφο.

Το κτίριο θα είναι βιοκλιματικό, δηλαδή, θα παράγει την ενέργεια που χρειάζεται μέσω εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών συστοιχιών.

Λευκή Νύχτα και στη Σαλαμίνα, στις 17 Ιουνίου

Ο επιτυχημένος θεσμός της Λευκής Νύχτας, που ξεκίνησε από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά την προπαραμονή των Χριστουγέννων και επαναλήφθηκε με την ίδια επιτυχία και προχθές το βράδυ, υιοθετήθηκε και από τον Εμπορικό Σύλλογο Σαλαμίνας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει Λευκή Νύχτα την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Όπως αποκάλυψε η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βασιλική Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη στο Κανάλι Ένα, τη νύχτα αυτή τα μαγαζιά όλης της Σαλαμίνας θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ τοπικοί φορείς και σύλλογοι θα κάνουν διάφορες εκδηλώσεις, για να προσελκύσουν κόσμο στο νησί. Από την πλευρά τους, οι έμποροι του νησιού υπόσχονται πολύ χαμηλές τιμές και πραγματικές ευκαιρίες.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ