Χάρης Κοπιτσής στο “Π”: Να μπαίνουν και να… δαγκώνουν

Χάρης Κοπιτσής στο “Π”: Να μπαίνουν και να… δαγκώνουν

Του
ΧΑΡΗ ΚΟΠΙΤΣΗ
Βετεράνου Ποδοσφαιριστή


Θεωρώ απολύτως λογικές τις αλλαγές στην ΑΕΚ. Η χρονιά ήταν καταστροφική και, εκτός του ότι η ομάδα έμεινε από νωρίς εκτός τροχιάς τίτλου, δεν κατάφερε επιπλέον να βγει στην Ευρώπη, γεγονός που πλήγωσε το πρεστίζ και την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα. Που σημαίνει ότι κάτι έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει, να διαφοροποιηθεί, με στόχο να χαραχθεί καινούργια ρότα εν όψει της νέας σεζόν.

Είμαι σίγουρος ότι από τη στιγμή που μπήκαν νέα πρόσωπα σε επίπεδο στελέχωσης της εταιρείας και του ποδοσφαιρικού τμήματος, το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και στο ρόστερ. Άλλωστε δεν θα ήταν δυνατόν να παραμείνουν όλοι οι παίκτες, με τους οποίους η ομάδα φέτος έπεσε πολύ χαμηλά. Προπονητής και διοίκηση γνωρίζουν καλύτερα ποιοι είναι εκείνοι που πρέπει να συνεχίσουν και ποιοι να αλλάξουν φανέλα. Συνεπώς, οι προσθαφαιρέσεις δεν είναι μόνο αναμενόμενες αλλά και επιβεβλημένες, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα μέγεθος όπως η ΑΕΚ, με κόσμο και ιστορία.

Η «Αγια-Σοφιά» θα είναι μεγάλη υπόθεση μόνο αν, με την είσοδο σε αυτή, έχει χτιστεί ένα γερό, ανταγωνιστικό σύνολο. Καλό, χρυσό το γήπεδο, όμως από μόνο του δεν φτάνει, δεν αρκεί. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές τη νέα σεζόν να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να… δαγκώνουν. Έτσι μόνο θα τεθούν οι βάσεις για μια ομάδα που δεν θα μετέχει απλώς στο πρωτάθλημα, αλλά θα πρωταγωνιστεί. Όσον αφορά τον Αλμέιδα, αυτό που έχω να πω είναι ότι οι Αργεντινοί έχουν τη δική τους σχολή και διακρίνονται για το πάθος και τις γνώσεις τους. Μπορεί πράγματι να ταιριάξει με τα χνώτα της ΑΕΚ και να την οδηγήσει πολύ ψηλά. Κάτι που ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας όλοι όσοι την αγαπάμε.

Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και μόνο τα καλύτερα προβλέπω για την ομάδα, η οποία μπορεί φέτος να μας στενοχώρησε, αλλά φαίνεται ότι γυρίζει σελίδα. Δεν χρειάζονται υπερβολικές χαρές, ούτε υπερβολικές απογοητεύσεις, βήμα βήμα κάθε φορά και όλα θα πάνε καλά.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: aek-live.gr


Σχολιάστε εδώ