Κι όμως, γιορτάζουν… στη ΔΑΠ

Κι όμως, γιορτάζουν… στη ΔΑΠ

Κι αν δεν συμφωνεί μαζί σου η πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την… πραγματικότητα. Έτσι δεν λένε; Στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν στα χέρια τους όλες οι παρατάξεις, πρώτη αναδείχθηκε η προσκείμενη στο ΚΚΕ.

Ω­στόσο, στη ΔΑΠ επιμένουν ότι αυτοί νίκησαν και συνεχίζουν να το… γιορτάζουν! Την περασμένη μάλιστα Τρίτη οργανώθηκε φιέστα στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, όπου συμμετείχαν ο γραμματέας της ΝΔ Π. Μαρινάκης και ο γενικός διευθυντής Γ. Μπρατάκος. Όπου και… πανηγύρισαν για τη νίκη (που δεν πέτυχαν) στις φοιτητικές εκλογές.

Στα χαμηλά…

Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά, αν όχι απογοητευτικά, είναι τα μηνύματα που φτάνουν από τις δημοσκοπήσεις για την Εθνική Δημιουργία, τον συνασπισμό που προέκυψε από τη συμμαχία Θ. Τζήμερου – Φ. Κρανιδιώτη και Κ. Μπογδάνου. Οι μυστικές έρευνες που τρέχουν αυτήν την περίοδο τη μετρούν λίγο πάνω από το 1% – 1,2%. Ποσοστό πολύ χαμηλό για έναν νέο πολιτικό σχηματισμό, στον οποίο μάλιστα ηγούνται προβεβλημένα στελέχη, τα οποία εμφορούνται από την φιλοδοξία ότι θα αλλάξουν τον πολιτικό χάρτη στον χώρο της Δεξιάς. Οι ίδιοι το αποδίδουν ως έναν βαθμό στο ότι είναι κομμένοι από όλα σχεδόν τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, πίσω από το οποίο βλέπουν… δάκτυλο της κυβέρνησης!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ