Θοδωρής Καπράλος στο “Π”: Θεσμός οι «Ημέρες Θάλασσας»!

Θοδωρής Καπράλος στο “Π”: Θεσμός οι «Ημέρες Θάλασσας»!

Του
ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΠΡΑΛΟΥ
Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς,
Αντιπροέδρου Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας


Οι «Ημέρες Θάλασσας» είναι ένας θεσμός για την πόλη μας, μια συλλογική προσπάθεια και μια συναρπαστική μεγάλη γιορτή, την οποία αγάπησαν και στηρίζουν Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης μας, συμμετέχοντας ενεργά σε ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα και τον Πειραιά και με άξονες τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τη ναυτιλία, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.

Με τη βαθιά πεποίθηση πως η εμπορική δραστηριότητα ενισχύεται μέσα από τη συνολική εμπειρία του καταναλωτή σε μια αγορά, ο σύλλογός μας συμμετέχει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος με τις εξής δράσεις:

* «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» την Παρασκευή 3 Ιουνίου, με παράταση λειτουργίας των καταστημάτων κατά τρεις ώρες, όπου τα καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και «γαλάζιες τιμές» , με στόχο να μετατρέψουμε τον Πειραιά σε μια μεγάλη γιορτή και να ενισχύσουμε την τοπική μας αγορά.

* «ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΩΝ» με θέμα τις «Ημέρες Θάλασσας». Οι φωτογραφίες των καταστημάτων που θα συμμετέχουν θα παρουσιάζονται online σε μια διαδικτυακή έκθεση και θα δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσει ο κόσμος τις βιτρίνες που του αρέσουν περισσότερο. Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, θα ανακοινωθούν οι πέντε καλύτερες συμμετοχές, που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, καθώς και τα αντίστοιχα βραβεία που θα αθλοθετήσει ο Δήμος Πειραιά.

Στόχος όλων είναι οι «Ημέρες Θάλασσας», να αποτελέσουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στη δύσκολη καθημερινότητά μας, να προσελκύσουμε πελάτες και επισκέπτες στην πόλη και στα καταστήματά μας, να γιορτάσουμε, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, πάντα με επίκεντρο τη θάλασσα.

Προσκαλώ τον κόσμο στις εκδηλώσεις των «Ημερών Θάλασσας», ώστε να ανακαλύψει ξανά μια πόλη και μια αγορά που καθημερινά αλλάζουν, εκσυγχρονίζονται και δίνουν μια συνολική, μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη του σήμερα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: portnet.gr


Σχολιάστε εδώ