Τσιτσιπάς – Roland Garros: “Όταν βρήκα ρυθμό το παιχνίδι έγινε διαφορετικό”

Τσιτσιπάς – Roland Garros: “Όταν βρήκα ρυθμό το παιχνίδι έγινε διαφορετικό”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή, κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι, για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Roland Garros σε μια αναμφίβολα δύσκολη πρεμιέρα. 

Ο περσινός φιναλίστ, μίλησε μετά το παιχνίδι, για τα πρώτα δύο sets, αλλά και για το τι άλλαξε στη συνέχεια φτάνοντας στην ολοκληρωτική ανατροπή και παράλληλα στην πρόκριση.

“Το service μου ήταν εντελώς εκτός μετά τα πρώτα games του αγώνα. Το παιχνίδι μου δεν ήταν εκεί. Μόλις κατάφερε να βρω ρυθμό ήξερα ότι μπορεί να γίνει ένα διαφορετικό ματς. Βρήκα το service μου, το ρυθμό στο παιχνίδι μου.”

“Ένιωθα ότι σέρβιρα καλύτερα από αυτόν, έβρισκα περισσότερες ευκαιρίες μέσα από το service μου και πίεζα περισσότερο. Από τη δική μου οπτική πλευρά νομίζω ότι θα ήταν άδικο αν το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.”

“Η αλήθεια είναι ότι πνευματικά δεν ήμουν καλά. Δεν ξέρω γιατί. Ήμουν περισσότερο εκνευρισμένος με τον εαυτό μου. Νομίζω ότι σκεφτόμουν άλλα πράγματα, αντί να είμαι εκεί ολοκληρωτικά. Ωστόσο η μαχητικότητα που μου βγήκε στο 3o set. Δεν είχα κι άλλη επιλογή.”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Τσέχο και Νο132 του κόσμου, Ζντένεκ Κόλαρ, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε του Γάλλου Λούκας Πούιγ με 6-3, 4-6, 7-4, 6-4.

Πηγή: tennis24.gr


Σχολιάστε εδώ