Στρατό υπουργών και υφυπουργών κουβάλησε στον Λευκό Οίκο ο Μητσοτάκης!

Στρατό υπουργών και υφυπουργών κουβάλησε στον Λευκό Οίκο ο Μητσοτάκης!

-Και… κλάμα εκείνοι που κόπηκαν

Tελικά κόπηκαν αρκετοί υπουργοί που ήθελαν να ταξιδέψουν μαζί με τον κ. Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο και να έχουν έτσι μια φωτογραφία με τον Πρόεδρο Μπάιντεν και επιφανείς ομογενείς, ώστε να στολίσουν τα προεκλογικά φυλλάδιά τους στις επερχόμενες εκλογές.

Και φαντασθείτε την οργή τους όταν είδαν τη συνάντηση και τη δεξίωση από την τηλεόραση και ανακάλυψαν ότι οι τυχεροί υπουργοί και υφυπουργοί δεν είχαν ταξιδέψει μόνοι τους, αλλά ορισμένοι κουβάλησαν μαζί τους και συνεργάτες που ήταν παντελώς αχρείαστοι και απλώς είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στα «άδυτα» του Λευκού Οίκου και να αναρτήσουν φωτογραφίες στο Facebook.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα όριο και κανόνες στο πώς και με πόση κουστωδία μετακινούνται στο εξωτερικό υπουργοί και υφυπουργοί… Γιατί αυτές οι φωτογραφίες στο Facebook έχουν στοιχίσει τελικά μερικές χιλιάδες ευρώ από την τσέπη του έλληνα φορολογούμενου. Και αν ενδιαφέρεται το γραφείο του πρωθυπουργού ας ζητήσει τα στοιχεία ή, εάν θέλει, ας κάνει μια αναζήτηση στη «Διαύγεια» για να δει πόσοι μετακινήθηκαν στην Ουάσινγκτον και εάν ο ρόλος τους αλλά και το πρόγραμμα των προϊσταμένων τους υπουργών και υφυπουργών δικαιολογούσε την παρουσία τους στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Όμως ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσε η φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν. Αριστερά οι της αμερικάνικης αντιπροσωπείας φορούν μάσκες, έχοντας απέναντί τους τη χαλαρή, υπουργική ελληνική αντιπροσωπεία, φυσικά χωρίς μάσκες, μήπως και δεν διακρίνονται καλά στη φωτογραφία… Λίγη σοβαρότητα και σε αυτά τα ζητήματα δεν βλάπτει…
Πάλεψαν για μια φωτογραφία!

Αλλά και από το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη που τον συνοδεύει στο εξωτερικό υπήρξαν ορισμένα κακόγουστα φάλτσα. Μας περιέγραψαν ότι στην πρόσφατη επίσκεψη στο Αμπού Ντάμπι, για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον σεΐχη των ΗΑΕ, στην τελετή υποδοχής εκτός από τα μέλη της επίσημης ελληνικής αποστολής, που περιλάμβανε αρκετούς υπουργούς, φρόντισαν στο τέλος να περάσουν και να έχουν χειραψία με τον πρίγκιπα και οι συνεργάτες του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, για να έχουν κι αυτοί μια κορνίζα με τη φωτογραφία στο γραφείο τους. Απαιτείται και εδώ σοβαρότητα, καθώς οι πονηροί Άραβες τα καταγράφουν και τα αξιολογούν όλα αυτά…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ