Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά τους θα ‘ναι…

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά τους θα ‘ναι…

Αν πιστέψουμε την κυβέρνηση, είναι θέμα χρόνου ο πρωθυπουργός να μπει θριαμβευτής στη Βασιλεύουσα. Καβάλα σ’ άσπρο άλογο (με βούλες)…

Αν πάρουμε σοβαρά τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την Κάρπαθο, όπου να ‘ναι… χάνουμε και τα Πετράλωνα!

Τούρκοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα σχεδιάζει να απελευθερώσει την Πόλη. Συγγνώμη, αλλά τέτοιες μπαρούφες δεν τις πιστεύει πλέον ούτε ο Άδ. Γεωργιάδης!

Κατηγορηματικός ο πρωθυπουργός: «Δεν θα επιτρέψουμε στην Τουρκία να παραβιάζει τον εναέριο χώρο» (…της Αιτωλοακαρνανίας;).

Πλάκα έχει. Αφ’ υψηλού κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα. Σαν να βγει η Πάολα και να πει ότι στόναρε στις ψηλές η Μαρία Κάλλας!

Διαφωνεί πάντως ο Βαρουφάκης με την πρόσδεση της Ελλάδας στο άρμα των ΗΠΑ. Δόξα τω Θεώ, υπάρχει και η… Ρεάλ Μαδρίτης!

Πάει μια εβδομάδα αφότου έκαναν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη να πέσει η κυβέρνηση. Τζάμπα βγήκαμε στον δρόμο να περιμένουμε την πολιτική αλλαγή.

Αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος. Μη σας πω και τους… λογαριασμούς γενικώς.

Ενδεχομένως και τη ΔΕΗ. Μπορεί ακόμη και το ρεύμα.

Τις νύχτες θα φωτίζαμε με λάμπες θυέλλης, τις μέρες θα ανάβαμε φωτιά με πέτρες. Και θα κυνηγούσαμε βίσωνες για φαγητό.

Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, λέει, η ήττα των συντηρητικών δυνάμεων. Πάνε οι εποχές που έπαιζε μπιρίμπα με τον Π. Καμμένο.

Για τον… ηγετικό (;) ρόλο της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας μίλησε ο Μπάιντεν. Δηλαδή;

Αποκλείει κατηγορηματικά ο Ν. Ανδρουλάκης το ενδεχόμενο συνεργασίας Τσίπρα – Μητσοτάκη. Το συζητάει για Γονίδη – Μαζωνάκη.

Περήφανος ο Βορίδης: Η Ελλάδα είναι η πιο ισχυρή χώρα στη Βαλκανική. Και ο Αγροτικός Αστέρας στη Γ’ Εθνική.

Σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας επεξεργάζονται στο ΜέΡΑ25. Μα, γιατί τόση βιασύνη; Αργούν ακόμη οι Απόκριες!

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο κάνει σοβαρή έρευνα για τα UFO. Και γιατί δεν έρχεται προς τα μέρη μας, να… μελετήσει επιτόπου το φαινόμενο;

Εξ όσων είδα, κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο η Μαρέβα εκτός από την Άρτα και τα Γιάννενα είχε φορέσει και την… Ηγουμενίτσα.

Θετική στον κορονοϊό η κόρη του Μπάιντεν. Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο. Σύμπτωση θα είναι, ε;

Για φακελάκι διώκονται δύο λογιστές και ένας εφοριακός. Τι έγινε; Είχαν ρίξει τις τιμές και… χαλούσαν την πιάτσα;

Μετά το τελεσίγραφο ΠΑΣΟΚ προς ΗΠΑ να μην πουλήσουν όπλα στην Τουρκία τρίζουν τα θεμέλια του Λευκού Οίκου. Από τα… γέλια!

Διαβεβαιώνει ο Άδωνης ότι είναι θέμα χρόνου να επιβληθούν πρόστιμα σε πρατήρια που αισχροκερδούν. Αν κι εφόσον επιβληθούν και υπό τον όρο ότι χρειάζεται να μπουν.

Ραγδαία αύξηση των τροχαίων στη χώρα. Μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα. Ταξί τράκαρε με ένα κοπάδι πρόβατα.

Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων και από το ΚΚΕ ούτε δήλωση ούτε ανακοίνωση. Θα γιορτάζουν μάλλον την… ημέρα των μαυσωλείων.

Σε κλειστό κύκλο συγγενών και φίλων γιόρτασαν στον ΣΥΡΙΖΑ την Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων. Ο Πολάκης διάβασε ποιήματα του Ν. Καρβέλα.

Στον ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν ότι οι Έλληνες του εξωτερικού πρέπει να ψηφίσουν όλοι στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά όχι και στις εθνικές. Λογικό.

Άλλο ο… χαβαλές και άλλο το καθήκον!

Είπε η Αιμ. Υψηλάντη ότι δεν έχει πάει ποτέ σε ψυχολόγο γιατί είναι ΚΚΕ και δεν χρειάστηκε. Μα, επειδή είναι ΚΚΕ… χρειάζεται!

Η δημοσκόπηση που δείχνει ότι ένα 3,5% θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Βελόπουλο πού ακριβώς έγινε; Στο Δρομοκαΐτειο;

(Στην πτέρυγα με τις ανίατες περιπτώσεις;)

Ενώ το 1,4% πιστεύει ότι καλύτερος όλων θα ήταν ο Βαρουφάκης. Καλά, μόνο τόσοι λίγοι Έλληνες έχουν αίσθηση του χιούμορ;

Συγγνώμη, αλλά αν η ουδέτερη Ελβετία θέλει να αγοράσει πολεμικά αεροπλάνα, εμείς, με την Τουρκία απέναντι, τι πρέπει να κάνουμε; Να στήσουμε πυρηνικούς σταθμούς και να ψωνίσουμε διαστημόπλοια;

Το κακό δεν είναι που ο Βαρουφάκης νομίζει ότι παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Το χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ