Νέο, σύγχρονο ξενοδοχείο απέναντι από τον Ναό της Αγίας Τριάδας

Νέο, σύγχρονο ξενοδοχείο απέναντι από τον Ναό της Αγίας Τριάδας

 

Ο Πειραιάς έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσει γρήγορα τις όποιες συνέπειες δημιουργεί αυτή η κατάσταση και να βρεθεί και πάλι πολύ σύντομα στη λεωφόρο της ανάπτυξης και να επιβεβαιώσει την ευρωπαϊκή προοπτική του.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι ιδιωτικές επενδύσεις δεν έχουν σταματήσει, αντίθετα προγραμματίζονται νέες. Ήδη γίνονται επενδύσεις στο λιανεμπόριο, όπου το εμπορικό πάρκο στο Φάληρο επί της Πειραιώς, δίπλα στον Κηφισό, ολοκληρώθηκε και άρχισε ήδη να λειτουργεί, στον ξενοδοχειακό τομέα, όπου ανακοινώθηκε ήδη η εξαγορά του «Μιστράλ» στην Καστέλα από τον Όμιλο Hilton, ενώ ολοκληρώνεται η μετασκευή κτιρίου στην πλατεία Οδησσού, απέναντι από τον σταθμό των ΗΣΑΠ, σε ξενοδοχείο, και προχωράει ο σχεδιασμός της κατασκευής mall στην πλατεία Ιπποδαμείας, όπου σχεδιαζόταν να γίνει η Ιπποδάμεια Αγορά.

Τις τελευταίες μέρες ήρθε στο φως νέα επενδυτική κίνηση στον χώρο των ξενοδοχείων, που δείχνει να αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική στην πόλη. Πρόκειται για το κτίριο που βρίσκεται στη Μακράς Στοάς 17 και μέχρι τώρα ήταν κτίριο γραφείων και επαγγελματικής στέγης.

Το κτίριο είναι οκταώροφο και ανήκει στο Χατζηκυριάκειο Ορφανοτροφείο. Φέρεται να το διαχειρίζεται η εταιρεία ANVIL Management Group ΙΚΕ, η ο­ποία, έλαβε από την Πολεοδομία Πειραιά προέγκριση οικοδομικής άδειας για μετατροπή του σε ξενοδοχείο διακεκριμένης κατηγορίας, γεγονός που δείχνει ότι η αγορά αλλά και το ευρωπαϊκό επιχειρείν έχουν υψηλές προσδοκίες για τον Πειραιά.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ