Κακοήθειες το ότι ο Τσίπρας κάνει εσωκομματικές εκλογές για να βγει πρώτος… Διότι σε κανονικές… πιο πιθανό είναι να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Κακοήθειες το ότι ο Τσίπρας κάνει εσωκομματικές εκλογές για να βγει πρώτος… Διότι σε κανονικές… πιο πιθανό είναι να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά τη δήλωση Μητσοτάκη ότι έχει όραμα δεκαετίας για τη χώρα, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Ότι ο Π. Χαϊκάλης ξεκινάει καριέρα στο Χόλιγουντ;

Γιατί λένε από την κυβέρνηση ότι ο Τσίπρας ε­πενδύει στις κρίσεις; Αποκλείεται δηλαδή να είναι οι κρίσεις που… ποντάρουν στον Τσίπρα;

Για υποχωρητική στάση έναντι της Τουρκίας εγκαλεί τον Μητσοτάκη ο Σαμαράς. Ως γνωστόν, επί των ημερών του ο στρατός μας είχε φτάσει στα… περίχωρα της Βασιλεύουσας.

Όταν διαφωνεί ο Τσακαλώτος με τον Τσίπρα, είναι μείζον ζήτημα στα ΜΜΕ. Όταν αμφισβητεί ο Σαμαράς τον Μητσοτάκη… είναι Κυριακή κι έχει λιακάδα.

Εντελώς συμπτωματικό είναι ότι σε έργο που εποπτεύει ο Άδ. Γεωργιάδης διορίσθηκε η κόρη της Μανωλίδου. Επίσης, ο Ά­δωνης το έμαθε από τις ειδήσεις.

Τέλος πάντων, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να βγαίνει το μεροκάματο.

Συγγνώμη, αλλά αυτό «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε – Από τον Α. Παπανδρέου, στον Ν. Ανδρουλάκη» θυμίζει λίγο το… από τον Στ. Καζαντζίδη στον Γ. Τσαλίκη. Και πάλι συγγνώμη.

Κουτσούμπας: «Ό,τι έχει κερδίσει μέχρι σήμερα ο λαός, το χρωστάει στο ΚΚΕ». Από την απελευθέρωση της Τριπολιτσάς μέχρι το EURO του 2004!

Πιστεύουν σοβαρά οι Τούρκοι ότι η Ελλάδα είναι η Νο1 απειλή για τη χώρα τους. Σκέψου δηλαδή και να είχαμε σκοπό να τους… απειλήσουμε.

Είχαμε και σεισμό 6,3 ρίχτερ στην Παπούα Νέα Γουινέα, αλλά περιέργως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήγγειλε την κυβέρνηση. Τι έγινε, «σύ­ντροφοι»; Βάλτωσε η επανάσταση;

Μητσοτάκης: «Έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας». Α, ναι, και… α­φέ­λεια εικοσαετίας.

Σε late night show εμφανίστηκε ο Δ. Αβραμόπουλος και ανέλυσε το μυστικό της επιτυχίας του στη… δουλειά και στον έ­ρωτα.

Θα ακολουθήσουν ένα πέρασμα από πρωινάδικο, ένα talent show και θα κλείσει με ένα guest σε εκπομπή για τα ζώδια! Τρέμε, Άση Μπήλιου.

Ο Λαφαζάνης φτιάχνει νέο κόμμα και θα το πει Νέα Απελευθέρωση. Και γιατί όχι Νέα Φιλαδέλφεια; Ή Νέα Ιωνία Βόλου; Έστω Νέα Ζίχνη Σερρών;

Όταν λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι η Ελλάδα είναι «απαραίτητος σύμμαχος», δεν είναι, υποθέτω, αυτό που λένε «χρήσιμος ηλίθιος»…

 Διαβεβαιώνει πάντως ο Βορίδης ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την ακρίβεια. Ελπίζω να μην το ά­κουσε ο πρωθυπουργός και… αγχωθεί χωρίς λόγο.

 Ακούς τον Σαμαρά να μιλάει και νομίζεις ότι από τη γωνία θα σκάσουν μύτη ο Παπάγος, ο Μεταξάς και η… Σοφία Βέμπο.

 Ο άλλος στη Μονεμβασιά έφαγε λάχανο δύο ανθρώπους και μετά δεν θυμόταν τι ακριβώς έκανε. Καλή ώρα… ο Τσίπρας με την τετραετία που κυβερνούσε.

Άλλα υποσχέθηκε, άλλα έκανε και στη συνέχεια ξέχασε τι είχε δεσμευθεί να κάνει. Αν κι εφόσον είχε σκοπό να τα κάνει!
 Ιδρύεται κόμμα κατά των εμβολίων! Όπου να ‘ναι και κατά της γρίπης, της ιλαράς, της ελονοσίας. Του μουσακά, της τυροκαυτερής.

 Για… επεκτατισμό μας κατηγορεί ο τούρκος υ­πουργός Άμυνας. Λογικό. Πού ακούστηκε να θέλου­με δικές μας και Ρόδο και Σάμο; Σαλαμίνα και πολύ μας είναι.

«Γιορτή της δημοκρατίας», λένε, οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ με έναν μόνο υποψήφιο. Δηλαδή, αν είχαμε δύο τι θα ήταν; Beach party;

 Πρόβλημα ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα; Όπου καθένας γράφει ό,τι θέλει, όπως θέλει, όταν θέλει, χωρίς στοιχεία και –κυρίως– χωρίς συνέπειες.

 Με υπόμνημα 643 (!) σελίδων απολογήθηκε ο Δ. Παπαγγελόπουλος για το σκάνδαλο της Novartis. Ενώ αρκούσαν τρεις λέξεις: Τα έκανα μούσκεμα.

 Αν κατάλαβα καλά, τις μέρες ο Σαμαράς υπονομεύει τον Μητσοτάκη και τις νύχτες βλέπει στη TV τον Άγιο Παΐσιο. Δύσκολη ζωή για ηλικιωμένους ηγέτες.

 Από τον ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν στέλεχος να παριστάνει τον αγανακτισμένο έμπορο. Σιγά το έγκλημα! Εδώ είχαν βάλει τον Πολάκη να υποδύεται τον υπουργό.

 Αν δείτε τίποτα ουρές στα σύνορα, θα είναι από αυτούς που άκουσαν τον Μητσοτάκη να λέει ότι έχει όραμα δεκαετίας για τη χώρα. Και… φεύγουν για να γλιτώσουν!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ