Καταπίνουν αμάσητη την τουρκική προπαγάνδα έλληνες δημοσιογράφοι

Καταπίνουν αμάσητη την τουρκική προπαγάνδα έλληνες δημοσιογράφοι

Πραγματικά απορεί κανείς με την επιμονή ορισμένων ελλήνων δημοσιογράφων να κάνουν το σέρβις της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Διαβάσαμε και πάλι ρεπορτάζ και σχόλια στον ημερήσιο και κυριακάτικο Τύπο, που άλλα καθαρά, με αναφορές σε «ενημέρωση» του τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα, άλλα όμως στα μουλωχτά, με επίκληση γενικώς «τουρκικών πηγών», μετέφεραν όλη την τουρκική προπαγάνδα και επιχειρηματολογία από το θέμα των ενεργειακών στην Ανατολική Μεσόγειο μέχρι την Ουκρανία, το Κυπριακό, το Αιγαίο αλλά και το Προσφυγικό.

Οι μαζώξεις του τούρκου πρέσβη δεν έχουν δημοσιογραφικό περιεχόμενο καθώς ο κ. πρέσβης δεν προσθέτει οτιδήποτε καινούργιο στη συζήτηση ή στο ρεπορτάζ για τα ελληνοτουρκικά. Απλώς χρησιμοποιεί έλληνες δημοσιογράφους και ελληνικά ΜΜΕ για να προβάλουν τις τουρκικές θέσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα, όπως το Ουκρανικό, η Μαύρη Θάλασσα, η Ανατολική Μεσόγειος κ.ά.

Και αυτό που δεν βλέπουμε στα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που ανταποκρίνονται στην πρόσκλησή του είναι να υπάρχει οποιαδήποτε αιχμή ή αντίκρουση της τουρκικής προπαγάνδας, η οποία καταπίνεται «αμάσητη» και προσφέρεται ως δήθεν ρεπορτάζ στους ανυποψίαστους έλληνες αναγνώστες.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ

 


Σχολιάστε εδώ