Μαίνεται ο πόλεμος στη διεθνή showbiz: ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης και ΚΙΝΑΛ. Β. Κωστέτσος εναντίον Κιμ Καρντάσιαν

Μαίνεται ο πόλεμος στη διεθνή showbiz: ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης και ΚΙΝΑΛ. Β. Κωστέτσος εναντίον Κιμ Καρντάσιαν

Και ακόμη: Πολάκης κατά Στουρνάρα. Τζόνι Ντεπ κατά Άμπερ Χερντ. Χρυσές δουλειές για τα κομμωτήρια!

Φεβρουάριο ξεκίνησε η ακρίβεια, τον Μάιο η κυβέρνηση φτιάχνει σχέδιο. Αν ήταν και στον κατακλυσμό του Νώε…

…ακόμη θα μαστόρευαν την Κιβωτό. Και ο Βορίδης με μπρατσάκια θα μάζευε ξύλα στο βουνό.

Ο Τσίπρας φώναζε ότι η κυβέρνηση δεν μοιράζει λεφτά στους πολίτες για την ακρίβεια, αλλά τώρα διαμαρτύρεται γιατί τα δίνει! Αντιπολίτευση από τα Lidl.

Συγγνώμη, αλλά με κάτι χιλιάδες κρούσματα και 30 – 40 θανάτους την ημέρα, δεν το λες επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά…

…χορό του Ζαλόγγου σε slow motion!

Για παραβίαση του εναέριου χώρου κατηγορεί η Άγκυρα την Αθήνα. Σωστά. Πού ακούστηκε ελληνικά μαχητικά να πετάνε πάνω από τη Σέριφο! Μέχρι Πασαλιμάνι και πολύ είναι.

Για να λένε από τον Λ. Οίκο ότι ο Μπάιντεν ανυπομονεί να δει τον Μητσοτάκη πάει να πει ότι πάνω – κάτω ξέρει ποιος είναι και τι δουλειά κάνει ακριβώς, ε;

Εν μέσω κρίσης, η διοίκηση της ΔΕΗ μοίρασε μπόνους σε μεγαλοστελέχη. Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν (…Καζαντζίδη)!

«Η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα σε κάθε πολίτη», διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός. Μήπως να σταθεί λίγο πιο πέρα; Λέω, μήπως…

«Και για όσο διάστημα χρειαστεί», είπε με νόημα. Γλιτώσαμε από την πανδημία, τις φωτιές, τους σεισμούς και θα πάμε από… Άδ. Γεωργιάδη.

Αν η κυβέρνηση έπεφτε κάθε φορά που το έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τώρα θα είχαμε κάνει καμιά 30αριά φορές εκλογές. Και πέντ’ έξι beach parties.

Φωνάζουν από το ΚΚΕ ότι τους παρακολουθούν τα τηλέφωνα και ούτε μια λέξη συμπάθειας για τους… παρακολουθητές. Με όλα αυτά που ακούνε…

…μέχρι και βαρέα και ανθυγιεινά δικαιούνται.

Διαβεβαιώνει ο Γεραπετρίτης ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια πάντα σοβαρότητα. Άρα, δεν… γλιτώνουμε με τίποτα!

Ανένδοτο κατά του Μητσοτάκη κήρυξε ο Αντώναρος. Αν δεν πάμε από την πανδημία και την ακρίβεια, θα πεθάνουμε από τα… γέλια!

Αν ήταν στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα νόμο, μία πράξη ο Τσίπρας θα καταργούσε την ακρίβεια. Και θα έβαζε τον Ραγκούση…

…να λέει ανέκδοτα για να ξεσκάει ο κόσμος!

Στη ΝΔ ψάχνουν να βρουν το… κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης. Επειδή με τον Κυριάκο δεν το βλέπω, μήπως καλού – κακού να απευθυνθούν στη Νικολούλη;

(Βρίσκει ακόμη και αυτά που δεν υπάρχουν!)

Αντί να γκρινιάζουν εκεί στο ΚΚΕ, θα έπρεπε να χαίρονται που τους παρακολουθούν τα τηλέφωνα. Σημαίνει ότι κάποιοι εξακολουθούν να… τους παίρνουν στα σοβαρά.

Καλλιτεχνικά νέα: Ολοκληρωμένο σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας έχει ο Ανδρουλάκης. Νέο videoclip γυρίζει ο Γ. Μαζωνάκης.

Ανησυχεί ο Βαρουφάκης μήπως το ΜέΡΑ25 γίνει ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή… κόμμα εξουσίας.

Το 22% των εργαζομένων στην Ελλάδα σκέφτεται να αλλάξει δουλειά. Και το άλλο 78%; Χώρα, ήπειρο, πλανήτη;

Στην Κρήτη δυο άνδρες συνελήφθησαν γιατί πυροβολούσαν άσκοπα. Ο λόγος; Επειδή δεν βρήκαν στόχο;

Για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών κατηγορείται ο επικεφαλής της FRONTEX. Τι συνέβη; Δεν τους… επαναπροωθούσε αρκετά;

Στις ΗΠΑ τρεις τύποι έχασαν τη ζωή τους κυνηγώντας έναν ανεμοστρόβιλο! Η βλακεία είναι άλλοθι, αλλά ενίοτε σε… παίρνει στον λαιμό της.

«Με τη σκέψη μου μετακινώ αντικείμενα», δήλωσε ο Στ. Γονίδης. Ευρύτερα γνωστός ως ο… Ντέιβιντ Κόπερφιλντ των Κάτω Πετραλώνων.

Κατά 30% μειώθηκαν μέσα στο 2022 οι διαρρήξεις. Τι έγινε; Τα δίνουμε από μόνοι μας στους ληστές για να μην έχουμε… μπλεξίματα με την Αστυνομία;

Όταν λέει ο Πολάκης ότι τη δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς, εννοεί ότι θα έχει περισσότερη πλάκα; Pop corn; Μαλλί της γριάς έστω;

Βουλευτής στη Βρετανία παρακολουθούσε πορνό κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής. Προφανώς, θα είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι σε 400.000 χρόνια ίσως μάθουμε αν υπάρχουν εξωγήινοι. Και αυτοί που ήρθαν εδώ το 2015 τι ήταν; Συγγενείς του Τουταγχαμών;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ