Αντώνης Καφετζόπουλος: Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ελευθερία σου χωρίς να πεθάνεις…

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ελευθερία σου χωρίς να πεθάνεις…

[Εξομολογήσεις]

«Ξέρω ότι κανένας Πούτιν δεν θα ρίσκαρε τόσα πολλά αν δεν ένιωθε ότι αργά ή γρήγορα θα τα χάσει όλα.
Αναρωτιόμουν και ακόμα αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που έκανε τον Πούτιν να ρισκάρει τόσα πολλά.

Προφανώς υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε. Τώρα, το ότι τρελάθηκε και είναι ψυχοπαθής, δεν τα τρώω αυτά. Νομίζω ήξερε ότι θα μπλέξει άσχημα. Ο κόσμος άλλαξε για πάντα. Και να επιστρέψουν τα πράγματα σε μια προηγούμενη κατάσταση, δεν θα είναι αυτή που ξέραμε. Ακόμα και αν η Γερμανία δεν ξοδέψει 100 δισ. να αγοράσει τανκς, θα ξοδέψει 50. Είναι ένας άλλος κόσμος…

Το ενδιαφέρον με τον Τσίπρα και την έλλειψη επικοινωνίας που έχει με τη βάση του κόμματός του είναι ότι η βάση αντιστέκεται πάρα πολύ στο να πει καθαρά αυτό που λέει ο Τσίπρας πολύ καθαρά. Ότι η ρωσική εισβολή είναι απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει. Δεν το λένε εύκολα οι άνθρωποι που είναι ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας το κάνει περιέργως. Δεν θεωρώ ότι το κάνει για λόγους αρχής, γιατί θεωρώ ότι ο Τσίπρας δεν έχει αρχές. Είναι ένας πολιτικός τυχοδιώκτης.

Αυτό πίστευα πάντα, αυτό πιστεύω και τώρα. Άξιζε να πεθάνει κανείς για την ελευθερία, τίποτα άλλο. Αλλά πάντα πιστεύω ότι αν υπάρχουν περιθώρια να διατηρήσεις την ελευθερία σου χωρίς να πεθάνεις, είναι προτιμότερο. Γενικώς, είναι πολύ πιο σημαντικό το να επιβιώσεις».

Υπογραφή: Αντώνης Καφετζόπουλος, Ηθοποιός

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: facebook.com/ankafes


Σχολιάστε εδώ