Μια δεύτερη τετραετία θέλει ο Μητσοτάκης για να ολοκληρώσει, λέει, το έργο του… Αδίκως αγχώνεται… Και οι επόμενοι μια χαρά μπορούν να… ρίξουν το καράβι στα βράχια!

Μια δεύτερη τετραετία θέλει ο Μητσοτάκης για να ολοκληρώσει, λέει, το έργο του… Αδίκως αγχώνεται… Και οι επόμενοι μια χαρά μπορούν να… ρίξουν το καράβι στα βράχια!

Ανησυχούν σοβαρά στον ΣΥΡΙΖΑ μήπως παραλάβουν… χάος, όταν έρθουν ξανά στην εξουσία. Ό,τι παρέδωσαν δηλαδή.

Να δείτε που ο Μητσοτάκης θα αποτύχει στις εκλογές και δεν θα πάρει χαμπάρι ότι δεν τα κατάφερε. Θα νομίζει ότι… θριαμβεύει.

Ορθώς λένε από την Κουμουνδούρου ότι η κυβέρνηση θα πέσει από μόνη της. Γιατί αν περιμένει να τη ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πανηγυρίζει ο Κυριάκος που τον αναβάθμισε η Standard & Poor’s, ενώ το πρόβλημά του είναι ότι τον έχει προ πολλού υποβαθμίσει ο κυρ Μήτσος από τα Πετράλωνα.

Ο Μητσοτάκης κατήγγειλε τη Γενοκτονία των Αρμενίων χωρίς να πει ποιοι ακριβώς την έκαναν. Μην τυχόν και τσαντιστούν οι εξωγήινοι. Οι Μαορί. Οι Ίνκας.

Ο Δένδιας έκανε ανάρτηση στο Twitter για την επέτειο από το ατύχημα στο Τσέρνομπιλ. Με τη φόρα που έχει πάρει, όπου να ‘ναι θα κάνει story στο Instagram για τον θάνατο του Elvis.

Την καταστροφή της Πομπηίας, την πρωτιά της Παπαρίζου στη Eurovision.

Οι Τούρκοι έκαναν άσκηση-πρόβα απόβασης σε ελληνικό νησί. Για την περίπτωση που δεν… παραδοθούμε από μόνοι μας!

Κέντρο… Πολιτισμού και Αγροτικής Επιχειρηματικότητας θέλει να κάνει το Τατόι ο Κυριάκος. Κανένα «Starbucks» να έχει, μην τρέχουμε άδικα ως εκεί. Έστω ένα «Coffee Island».

«Ιμπεριαλιστική σύγκρουση»… βαφτίζει ο «Ριζοσπάστης» την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Για την οποία ευθύνεται προφανώς η… Τζαμάικα!

Μπροστά στους καυγάδες στο «Survivor», ο τσακωμός ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το Τατόι θυμίζει φιλολογικό συμπόσιο!

Περιμένεις κάποια στιγμή να… σκάσει μύτη η Λυδία Κονιόρδου και να αρχίσει να απαγγέλλει Σεφέρη.

Διαβάζω ότι ο Μητσοτάκης σχεδιάζει με… ορίζοντα οκταετίας! Κι εγώ είχα σκεφτεί κάποια στιγμή να βγω blind date με τη Μόνικα Μπελούτσι.

Αλλά μετά το ξανασκέφτηκα, ξάπλωσα ένα μισάωρο και μου… πέρασε!

Προς Κουμουνδούρου: Να φύγουμε για τριήμερο Πρωτομαγιάς ή πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση και θα χάσουμε το happening;

Κουτσούμπας: «Μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό». Σωστά. Διότι αν περιμένει ο λαός να σωθεί από τον λαό… πιο πιθανό είναι πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Λεβαδειακός.

Υπάρχουν, λένε, υποψίες ότι ο Πούτιν πάσχει από νευρική διαταραχή. Μόνο υποψίες;

Δηλαδή, για να είναι σίγουροι, τι πρέπει να κάνει; Να κηρύξει τον πόλεμο στα Νησιά Σαμόα, να προσαρτήσει τη Γη του Πυρός;

Άσχετοι! Βαφτίζουν το αεροδρόμιο της Μυκόνου… «Μαντώ Μαυρογένους», ενώ το σωστό θα ήταν να το βγάλουν Βάνα Μπάρμπα ή έστω… Τάμτα!

Πάνε χαμένοι τόσοι αγώνες που έδωσαν στις ξαπλώστρες του «Super Paradise». Κρίμα κι άδικο τόσα all night parties στη Ψαρού.

Αυτοί είναι ικανοί να αλλάξουν όνομα στο «Nammos» και να το λένε… «Το Στέκι του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη».

Είχαμε και έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα στην Ινδονησία. Θυμάται κανείς αν τελευταία είχε πάει προς τα κει τριήμερο ο Μητσοτάκης;

Ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος ότι ο Μπάιντεν ανυπομονεί να συναντηθεί με τον Μητσοτάκη! Ακύρωσε κι ένα ραντεβού που είχε με τον Μπραντ Πιτ.

Συμβολική η κίνηση της ΔΕΗ να οργανώσει Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο. Ούτως ή άλλως, με τις αυξήσεις στους λογαριασμούς, μας έχει κάνει τη… ζωή ποδήλατο!

Το θέμα δεν είναι ότι το Πάσχα 325.000 Ι.Χ. εγκατέλειψαν την Αθήνα αλλά ότι… επέστρεψαν!

Ε, ναι, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να έχουν θανατηφόρο τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι. Όπου να ‘ναι και με skateboard.

Εντατικούς ελέγχους στα νησιά ξεκινούν κλιμάκια εφοριακών. Με την ακρίβεια που υπάρχει, ένα… δεύτερο μεροκάματο πά­ντα χρειάζεται.

(Εκτός από τα εκτός έδρας, θα παίρνουν και τα εκτός προγράμματος…)

Έγιναν τα εγκαίνια του πρώτου αεροδρομίου για drones. Ας μη βιάζεται ο Βελόπουλος, αργεί ακόμη αυτό για τα «UFO».

Εφαρμογή στο κινητό σού δείχνει αν έχεις κορονοϊό, αν βήξεις. Και αν φταρνιστείς… αν πρόκειται να τρακάρεις!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ