Υπογραφή βιβλίου: “ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΗ – Συνταγές για μικρά χεράκια”, της Ελένης Κατσούλη 

Υπογραφή βιβλίου: “ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΗ – Συνταγές για μικρά χεράκια”, της Ελένης Κατσούλη 

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη
Συνταγές για μικρά χεράκια

Εύκολες, νόστιμες και κυρίως υγιεινές (παραμυθο)συνταγές
για μικρούς και μικρές σεφ!



Υπογραφή βιβλίου

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, στο καφέ-βιβλιοπωλείο ΣΠΕΙΡΑ (Αρχοντοπούλου 9, Πλατεία Αγίας Αικατερίνης), στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η δημιουργός του kids food blog Little Hands Ελένη Κατσούλη  σας περιμένει από τις 6 το απόγευμα για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το βιβλίο της,

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΗ
Συνταγές για μικρά χεράκια

Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με 8 απολαυστικές συνταγές – ιστορίες.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ





Ελένη Κατσούλη


Σάντρα Ελευθερίου

Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με 8 απολαυστικές συνταγές-ιστορίες. Ο ήρωας των ιστοριών, ο μικρός Πάρης, με τη βοήθεια κάποιου ενήλικα, της μαμάς του, του μπαμπά του, της γιαγιάς, του παππού, της νονάς, της δασκάλας, εκτελεί τη συνταγή δείχνοντας πώς η μαγειρική μπορεί να γίνει η αγαπημένη απασχόληση κάθε παιδιού.

Γεια σου!
Είμαι ο Πάρης και λατρεύω τη μαγειρική! Μου αρέσει να τρυπώνω στην κουζίνα και να δημιουργώ νόστιμα φαγητά και σνακ. Βέβαια, δεν τα κάνω όλα μόνος μου, είναι πάντα κοντά μου ένας μεγάλος, ο μπαμπάς, η μαμά, ο παππούς, η δασκάλα…, που μου δείχνουν πώς να τρέφομαι υγιεινά και να μαγειρεύω με ασφάλεια.
Tις συνταγές δεν τις ξέρω απέξω: συμβουλεύομαι το αγαπημένο μου βιβλίο συνταγών! Σαν κι αυτό που κρατάς στα χέρια σου. Εμπρός, λοιπόν, τι περιμένεις; Συγκέντρωσε τα υλικά και καλές δημιουργίες! 

Μην ξεχάσεις να κόψεις τις κάρτες με τις συνταγές για να τις έχεις μαζί σου και να μαγειρεύεις πάντα και παντού! 

ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ 2022


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 

Ελένη Κατσούλη ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης και σπούδασε νηπιαγωγός στο Ρέθυμνο. Από τις αίθουσες διδασκαλίας βρέθηκε να πετάει στα σύννεφα κι έπειτα πάλι να προσγειώνεται ανάμεσα σε παιδιά σκαρώνοντας μαζί τους θεατρικά παιχνίδια. Τα παραμύθια τα αγαπάει από τότε που ήταν παιδί, και μάλιστα τα ίδια αλλά και πολλά νέα παιδικά βιβλία συνεχίζει να τα διαβάζει στον γιο της και μαζί εμπλουτίζουν τη βιβλιοθήκη του.
Αφότου έγινε μητέρα, γνώρισε καλύτερα και αγάπησε τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή. Έτσι κάπου το 2019 άρχισε να γεννιέται το kids food blog Little Hands με συνταγές για παιδική και βρεφική διατροφή που την έκανε να ανακαλύψει την αγάπη της και για τη μαγειρική αλλά και για τη φωτογράφιση φαγητών. Το 2020 ξεκίνησε μαγειρικές δράσεις για παιδιά, συνδυάζοντας τις δύο μεγάλες της αγάπες, κι όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν και γίναμε όλοι «μασκοφόροι», δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Έπρεπε να επιτευχθεί ο στόχος να μπει η υγιεινή διατροφή στις καρδιές των παιδιών και να αναλάβουν τα ίδια δράση στην κουζίνα: έτσι γεννήθηκαν οι Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη, το πρώτο της βιβλίο με εύκολες, νόστιμες και κυρίως υγιεινές (παραμυθο) συνταγές για μικρούς σεφ.

… και την εικονογράφο

Η Σάντρα Ελευθερίου σπούδασε γραφικές τέχνες και από το 2004 εργάζεται ως εικονογράφος, έχοντας συνεργαστεί με μια πλειάδα εκδοτικών οίκων. Το έργο της έχει διακριθεί αρκετές φορές. Έλαβε πέντε φορές το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου, εκπροσώπησε την πατρίδα της στην Τιμητική Λίστα του ΙΒΒΥ 2012 και προτάθηκε για το Βραβείο Άντερσεν 2020. Διετέλεσε μέλος της Κριτικής Επιτροπής Κρατικών Βραβείων Εικονογράφησης και ήταν υποψήφια για το Βραβείο Μαντάμ Φιγκαρό – Γυναίκες της Χρονιάς 2018, στην κατηγορία δημιουργός. Παράλληλα με την εικονογράφηση ασχολείται και με τη συγγραφή, όπου επίσης έχει βραβευτεί.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία, Εικονογραφημένα βιβλία
Ηλικία: 4+
 978-618-03-2991-9


Σχολιάστε εδώ