Νίκος Καρέλης στο “Π”: Ένας αξέχαστος τελικός

Νίκος Καρέλης στο “Π”: Ένας αξέχαστος τελικός

Του
ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΕΛΗ
Ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού


Ο τελικός του 2014 με τον ΠΑΟΚ, όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Θυμάμαι τα έντονα συναισθήματα όλων μας πριν και μετά, το άγχος αλλά και την καταρρακτώδη βροχή στη διάρκεια του αγώνα! Τελικά όλα πήγαν καλά, νικήσαμε με το ευρύ 4-1 και οι πανηγυρισμοί στο φινάλε δεν είχαν σταματημό, σηκώνοντας το κύπελλο και αργότερα. Μεγάλες στιγμές, το δίχως άλλο, χαραγμένες για πάντα στην ψυχή και στη μνήμη.

Εννοείται ότι χάρηκα με την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό, το αισθάνθηκα περίπου όπως τότε. Είναι πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο για μια μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι η Ιστορία κάτι της χρωστάει, και στον κόσμο της επίσης. Ο Γιοβάνοβιτς είναι εξαιρετικός προπονητής και πρέπει να του πιστωθεί η φετινή αναγέννηση του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, το γεγονός ότι τον οδηγεί σε έναν τελικό νομίζω ότι τα λέει όλα.

Φυσικά, κόντρα στον ΠΑΟΚ το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο και ειδικά απέναντι σε ένα σύνολο που έχει μάθει πλέον να διακρίνεται και να επιβιώνει στα δύσκολα. Σ’ αυτά τα ματς προγνωστικά δεν χωρούν και συνήθως επικρατεί ο πιο άξιος αλλά και ο πιο τυχερός. Ευχή όλων μας είναι να παρακολουθήσουμε έναν ωραίο αγώνα, αντάξιο της φήμης και της ιστορίας των δύο συλλόγων.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, η συμμετοχή του σε έναν τελικό είναι μεγάλη υπόθεση. Νιώθει περηφάνια και τιμή που εκπροσωπεί την ομάδα του σε αναμέτρηση που θα κρίνει τίτλο και προσπαθεί να τα δώσει όλα στη διάρκειά της για να τη βοηθήσει να φτάσει στην κορυφή. Είναι μια υπέροχη ποδοσφαιρική γιορτή και μακάρι κάθε φίλος της καλής μπάλας να την προσεγγίζει έτσι. Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, στηρίζοντας το άθλημα στην πράξη. Διαφορετικά, όταν επικρατούν ο άκρατος οπαδισμός και πρακτικές αδιέξοδες και μάταιες, δεν έχει νόημα να το συζητάμε καν.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sportime.gr


Σχολιάστε εδώ