Αν ακούτε κάτι περίεργους θορύβους, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό… Είναι που, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει όπου να ‘ναι η κυβέρνηση

Αν ακούτε κάτι περίεργους θορύβους, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό… Είναι που, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει όπου να ‘ναι η κυβέρνηση

Δηλαδή, αν φύγει ο Κυριάκος με τον Μηταράκη, θα έρθουν ξανά ο Τσίπρας με τον Πολάκη; Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι πολιτική αλλαγή, το… τρενάκι του τρόμου είναι!

Κι όσοι επί ΝΔ δεν πήραν τα βουνά επί ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουν μετανάστες. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω (…στα Νησιά Φίτζι!)

Και γιατί, δηλαδή, να μη μοιράζει υποσχέσεις σε όλους για όλα ο Τσίπρας; Μήπως θα χρειαστεί ποτέ να τις τηρήσει;

Από το 2014 γνώριζε, λέει, ο Ανδρουλάκης ότι θα έχουμε κρίση με την Ουκρανία, αλλά δεν το είπε πουθενά για να… μην το μάθουν κι άλλοι.

Μα, γιατί λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Μητσοτάκης ζει σε άλλο πλανήτη; Και πώς δεν συναντήθηκε ακόμη με τον Τσίπρα; (Είναι σε διπλανό…)

Ανησυχεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας: «Θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι». Αδίκως αγχώνεσαι, σύντροφε. Υ­πάρχει και η μπαγκέτα. Το πολύσπορο. Ο παξαμάς.

Καταγγέλλει ακόμη ότι η κυβέρνηση απαξιώνει το ΕΣΥ βάσει σχεδίου. Ευτυχώς! Νομίζαμε ότι το έκανε από ανικανότητα!

Τι μέλλον μπορεί να έχει μια χώρα όπου οι μισοί κάτοικοί της, έναν μήνα τώρα, ασχολούνται με μια «Ρούλα» κι έναν «Μάνο»;

Κατά τον Πολάκη, στις πρώτες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει με διαφορά, στις δεύτερες θα «χτυπήσει» αυτοδυναμία και στις… τρίτες την πρωτιά στο «X-Factor».

«Πιθανό το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του φυσικού αερίου από τη Ρωσία», ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Με τη ρέντα που έχει…

…όπου να ‘ναι θα προαναγγείλει την πτώση μετεωρίτη στο Παγκράτι.

«Ο Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό», δήλωσε ο Τζανακόπουλος. Ελπίζω να μην τον άκουσε ο Μητσοτάκης και… πανικοβληθεί.

Ο Πούτιν κατηγορεί τους Ουκρανούς ότι παρατείνουν τον πόλεμο επειδή δεν… παραδίδονται!

Θέμα χρόνου είναι να τους ζητήσει και πολεμικές αποζημιώσεις για τις βόμβες που έριξε εναντίον τους και τα έξοδα για τις βενζίνες για τα τανκς.

Δεν θέλουμε λεφτόδε­ντρα, θέλουμε να κόψουμε τα κλεφτόδεντρα», δήλωσε ο Τσίπρας. Αν χάσει τις εκλογές, θα γίνει κηπουρός ή δασοφύλακας.

Για τον θάνατο 55χρονου γιατροί στη Θεσσαλονίκη τιμωρήθηκαν με δύο χρόνια φυλακή, αλλά με αναστολή. Να είναι ελεύθεροι, να έχουν τον χρόνο να… βελτιώσουν την τεχνική τους!

Στον ΣΥΡΙΖΑ πάλι πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να πέσει η κυβέρνηση. Για ποιον χρόνο ακριβώς δεν είναι σίγουροι.

Πόλεμο από την ντόπια ολιγαρχία καταγγέλλει ότι δέχεται ο Βαρουφάκης. Δύο mini markets και ένα περίπτερο του έχουν κόψει την πίστωση στις… γκαζόζες!

Από έρευνα προέκυψε ότι, ενώ καιγόταν το Μάτι, κάποιοι αρμόδιοι ήταν στην παραλία κι έπιναν espresso. Δηλαδή, πάλι καλά που η φωτιά δεν έφτασε στο Σύνταγμα.

Να… καούν κι οι ζαρντινιέρες στον «Μεγάλο Περίπατο» του Μπακογιάννη!

Υποστηρίζει ο Βούτσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να έχει στόχο, ντε και καλά, την εξουσία. Δόξα τω Θεώ, υπάρχει και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Για την πυρκαγιά στο Μάτι η Ρ. Δούρου θα δικαστεί για ένα απλό πλημμέλημα. Αυτό της προσβολής της νοημοσύνης του ελληνικού λαού;

Να πάει ο Φίλης να δείξει τις ικανότητές του στον χορό, ο Σκουρλέτης στο bowling και στο τραγούδι.

Με το ότι έγινε βουλευτής ο Πολάκης δεν είμαι βέβαιος ότι κέρδισε η πολιτική και έχασε το κουκλοθέατρο. Ή το… ακριβώς αντίστροφο.

Το ανησυχητικό δεν είναι ότι ο Βαρουφάκης δέχεται πόλεμο από την ολιγαρχία. Αλλά που η ολιγαρχία έχει ξεπέσει τόσο ώστε να… πολεμάει τον Βαρουφάκη.

Εργάτες ενωμένοι, ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει! (Άσχετο αυτό, αλλά μου άρεσε…)

Το 70% των νέων 25 – 30 ετών θα έφευγε στο εξωτερικό αν έβρισκε καλύτερη δουλειά, με καλύτερες συνθήκες και περισσότερα λεφτά.

Α, ναι, και τη… Σκάρλετ Γιόχανσον για συντροφιά!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ