Σπίτια με φτηνά ενοίκια υπόσχεται στους νέους η κυβέρνηση… Τόσο χάλια που είναι στις δημοσκοπήσεις, όπου να ‘ναι θα τα δίνουν δωρεάν… (Και μπόνους η οικοσκευή…)

Σπίτια με φτηνά ενοίκια υπόσχεται στους νέους η κυβέρνηση… Τόσο χάλια που είναι στις δημοσκοπήσεις, όπου να ‘ναι θα τα δίνουν δωρεάν… (Και μπόνους η οικοσκευή…)

Βουλευτές της ΝΔ θα κάνουν τα ψώνια του σούπερ μάρκετ σε γιαγιάδες, θα παίρνουν την πίεση σε ηλικιωμένους.

Κατά τον Τσίπρα είναι θέμα χρόνου να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία. Αν βλέπει οράματα ok, αλλά αν ακούει και φωνές να το κοιτάξει.

«Σύντομα θα κληθούμε ξανά να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά», δήλωσε. Τα κάστανα τα ρώτησε; Τη φουφού; Τα κάρβουνα;

Λέει πουθενά η Ιστορία ότι ο καπετάνιος του «Τιτανικού» αμέσως μετά το ναυάγιο ανέλαβε κυβερνήτης στο «Πλοίο της Αγάπης»;

Εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μέχρι τώρα, δηλαδή, τίνος σχέδιο εφαρμόζαμε; Της Μάλτας; Της Ουγκάντας; Της Σιέρα Λεόνε;

Με τη φόρα που έχει πάρει ο Ανδρουλάκης, αμέσως μόλις τσακίσει τον δικομματισμό θα κυνηγήσει την πρωτιά στη Eurovision.

400 φωτιές το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου! Με τη ρέντα που έχει ο Κυριάκος, μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει καεί μέχρι και το Άλσος Παγκρατίου.

Στις εκλογές, λέει, θα ζητήσει εντολή διακυβέρνησης της χώρας. Η πίτσα να έχει και μπέικον ή μόνο μανιτάρια;

Μητσοτάκης: «Διαχειριστήκαμε τις κρίσεις με αποτελεσματικότητα». Όπως… θα έλεγε και ο Δράμαλης μετά τα Δερβενάκια.

Ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι οι επόμενες εκλογές θα κριθούν από το ποιος κάνει πιο… ωραίες μεταρρυθμίσεις. Ναι, ε; Και όχι από το ποιος θα κερδίσει στο «X-Factor»;

Η κυβέρνηση, που απέκλειε κατηγορηματικά μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, τώρα το σκέφτεται σοβαρά. Μηδένα προ του τέλους… κακάριζε!

Αυτή η δημοσκόπηση, που δείχνει να πέφτουν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ κ.ά. και να ανεβαίνει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, πού ακριβώς έγινε; Στο playroom του Τζανακόπουλου;

Ανησυχεί ο Μητσοτάκης ότι λόγω της κρίσης μπορεί να επιστρέψει ο λαϊκισμός στη χώρα. Γιατί, πότε είχε φύγει, δηλαδή, για να ξαναγυρίσει;

Τσίπρας και Ζάεφ πλάι πλάι στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Πού ’ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια, που… παζαρεύαμε μαζί τη Μακεδονία!

Το 77% των Ελλήνων δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς. Και το άλλο 23% έχει σταματήσει ήδη;

Ποιος Ζάεφ; Αν ζούσε, μέχρι και τον Ομέρ Βρυώνη θα καλούσαν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Αλή Πασά. Τον Ξέρξη. Τον Αννίβα.

Κι άλλο ατύχημα με τρένο που παρέσυρε πεζό. Όπου να ‘ναι, ο ΟΣΕ θα διωχθεί για… παρακώλυση συγκοινωνιών!

Δεν μπορούν να κυκλοφορούν αμέριμνοι διάφοροι ηλίθιοι και σαλταρισμένοι και να… κόβουν βόλτες πάνω στις γραμμές!

Όταν λέει ο Ζάεφ ότι η Ελλάδα δεν έχει πρόβλη­μα να λέγονται Βόρεια Μακεδονία, ποιους εννοεί; Τσίπρα, Γεροβασίλη και κά­τι μπατζανάκηδες στην Άρτα;

Δεν έχω καταλάβει: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί ότι με τη χαλάρωση των μέτρων θα αυξηθούν τα κρούσματα ή εύχεται να… αυξηθούν;

Το ΚΚΕ ζητάει προληπτικά μέτρα (;) εν όψει… μεγάλου σεισμού στη Θήβα! Δηλαδή, σύντροφοι; Να στήσουμε παγίδες να πιάσουμε στον ύπνο τον εγκέλαδο;

Ο φετινός Μάρτιος ήταν, λένε, ο πιο κρύος των τελευταίων 40 χρόνων στην Ελλάδα. Να δεις που και τότε κανένας συγγενής του Μητσοτάκη θα κυβερνούσε!

Ωραιότατο αυτό το σλόγκαν του υπουργείου Εργασίας: «Δουλειές ξα­νά». (Άμα τις δείτε να μου γράψετε…)

Ευχάριστα νέα για Βαρουφάκη και λοιπούς στο ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση φέρνει νέα, ευνοϊκά μέτρα για τα ΑμεΑ.

Η άλλη έγραψε βιβλίο με τίτλο «Πώς να σκοτώσετε τον άνδρα σας» και μετά τον… σκότωσε! Για να δει μάλλον αν είναι σωστή η συνταγή.

Ο δικηγόρος του Π. Φιλιππίδη ζήτησε να γίνει αναπαράσταση της σκηνής του βιασμού. Την πρώτη φορά δεν το είχε… ευχαριστηθεί και τόσο.

Στο Αμερικανικό Πεντάγωνο έκαναν ολόκληρη έρευνα για να διαπιστώσουν ότι υπάρχουν UFO. Αρκούσε να κάνουν μια βόλτα προς τα εδώ.

Αρνητές του κορονοϊού στη Γερμανία σχεδίαζαν ανατροπή του πολιτεύματος. Εδώ τουλάχιστον, με Πολάκη, Κούβελα και Ραχήλ Μακρή, γελούσαμε.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ