Ε.Π.Σ. Πειραιά: Συγχαρητήρια σε Ελλάς Ποντίων, Μοσχάτο και Προοδευτική

Ε.Π.Σ. Πειραιά: Συγχαρητήρια σε Ελλάς Ποντίων, Μοσχάτο και Προοδευτική

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες play-off της Α΄ Κατηγορίας με τον Α.Ο.ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ομάδας της Α΄ Κατηγορίας, και την Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ Δευτεραθλήτρια ομάδα.

Οι δύο ομάδες  μας θα διεκδικήσουν  την άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική  μέσω των αγώνων μπαράζ που θα ακολουθήσουν και ξεκινούν στις 8 Μαΐου.

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ έχει  κληρωθεί στον  7ο  όμιλο και θα έχει αντιπάλους τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ε.ΠΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΔΥΤ. ΑΤΙΚΗΣ και την Δευτεραθλήτρια της Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ.

Την 1η αγωνιστική η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ θα υποδεχθεί την Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Η Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ έχει κληρωθεί στον 6ο  όμιλο και θα έχει αντιπάλους τις πρωταθλήτριες ομάδες των Ε. Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ,ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

Την 1η αγωνιστική η Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ  θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Κορίνθου εκτός έδρας.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ & Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ για την επιτυχία τους κι εύχεται στα δύο σωματεία ολόψυχα την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Η Ε.Ε. επίσης συγχαίρει και τα σωματεία ΑΜΦΙΑΛΗ, ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ, Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ, Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Η διεξαγωγή όλων των αγώνων μπαράζ ήταν άρτια και πραγματικά διαφήμιση για την ένωση μας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Πρωταθλήτρια στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής στέφθηκε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ που στην συνέχεια θα διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδο στην Superleague 2.

Αντίπαλοι της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ  είναι ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,  ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, η  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και η ΚΟΖΑΝΗ (εκκρεμεί ένσταση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ).

Η Προοδευτική την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑ στον Εύοσμο.

 

Οι αγώνες play-off της Γ΄ Κατηγορίας

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με τις 4 ομάδες  που προκρίνονται στους αγώνες  play-off «ανόδου» να είναι:

1. Α.Σ. ΚΩΦΩΝ:                              3 βαθμοί

2. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ:        2 βαθμοί

————————————————————————–

3. Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ:                               1 βαθμός

4. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ.

 

Οι 3 αγωνιστικές στους αγώνες (play – off), θα έχουν ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ              2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                        3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

…………………………………………………………………………………………………

1Χ3                                        1Χ2                                             4Χ1

2Χ4                                        3Χ4                                             2Χ3

 

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου, ενώ οι επόμενες  δύο αγωνιστικές  μετά την διακοπή του Πάσχα.


Σχολιάστε εδώ