Πάτρα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα η 33χρονη

Πάτρα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα η 33χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι έλαβε η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως είπε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, το συγκεντρωμένο πλήθος την αποδοκίμασε ενώ σε ερωτήσεις που της έγιναν για το αν έχει συμμετοχή στο έγκλημα για το οποίο απολογείται δεν απάντησε τίποτα.

Η γυναίκα οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη ΓΑΔΑ ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκενωρίτερα η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς την 29η Ιανουαρίου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η 33χρονη συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης δυνάμει εντάλματος και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου διανυκτέρευσε κρατούμενη. Στο πλαίσιο της έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα προέκυψαν ισχυρές ενδείξεις ότι η 33χρονη δηλητηρίασε το μεγαλύτερο από τα τρία της παιδιά, την Τζωρτζίνα.

Η 33χρονη που διανυκτέρευσε στη ΓΑΔΑ, αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί εντός πέντε ημερών. Το διάστημα αυτό, η 33χρονη θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 7ο όροφο και με συνεχή αστυνομική παρουσία.


Σχολιάστε εδώ