Ανοίγει πανιά για Μασσαλία ο ΠΑΟΚ!

Ανοίγει πανιά για Μασσαλία ο ΠΑΟΚ!

• Θα παλέψει κόντρα στη Μαρσέιγ

Τα κέρδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τη σπουδαία πορεία του στους «8» του Conference League με αντίπαλο τη δυνατή Μαρσέιγ, τον ζωντανό θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ομάδα η οποία αν και δεν βρίσκεται στις αλλοτινές της δόξες, δεν παύει να αποτελεί υπολογίσιμη μονάδα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Μασσαλία στις 7 Απριλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα, ενώ αν οι «μελανόλευκοι» προσπεράσουν το εμπόδιο της Μαρσέιγ, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Όπως και να ‘χει, γεγονός είναι πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνει το δικαίωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να εξακολουθεί βάσιμα να ελπίζει στην κατάληψη της 15ης θέσης, που συνοδεύεται από σημαντικά πλεονεκτήματα για τον κάτοχό της. Πριν από τη δική του επικράτηση, την Πέμπτη, στη Γάνδη, ήρθαν χαρμόσυνα νέα από την Κωνσταντινούπολη και την Κοπεγχάγη, με τον αποκλεισμό τόσο της Γαλατασαράι όσο και των Δανών, που πια δεν μπορούν να μας προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Σημειώνεται πως η 15η θέση σημαίνει πως η Ελλάδα θα βγάλει και πέμπτο εκπρόσωπο στην Ευρώπη αλλά και ομάδα στο Europa League από τη μεθεπόμενη χρονιά. Συνοπτικά, ο κάτοχος της θέσης θα έχει τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, τον κυπελλούχο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και τον τρίτο και τον τέταρτο της βαθμολογίας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: facebook.com/PAOKFOOTBALL


Σχολιάστε εδώ