Τι έχει απομείνει μέχρι το τέλος της τετραετίας; Έ­κρηξη ηφαιστείου, πτώση μετεωρίτη, επίθεση από ε­ξωγήινους;

Τι έχει απομείνει μέχρι το τέλος της τετραετίας; Έ­κρηξη ηφαιστείου, πτώση μετεωρίτη, επίθεση από ε­ξωγήινους;

Κακοήθειες το ότι αν ήταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας θα καταργούσε τον πόλεμο με έναν νόμο. Θα χρειαζόταν ίσως και προεδρικό διάταγμα!

Το κακό δεν είναι που ο Μητσοτάκης νομίζει πως παίζει ρόλο στην ουκρανική κρίση. Το χειρότερο είναι ότι το πιστεύει κιόλας.

Στον πόλεμο το ΚΚΕ είναι κατά της Ρωσίας και εναντίον του ΝΑΤΟ. Και υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πούτιν απαγόρευσε στα ρωσικά ΜΜΕ να μιλάνε για εισβολή στην Ουκρανία. Να τη λένε… long weekend στο Κίεβο;

Ναι στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία, όχι στην πολεμική, λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο ο Πούτιν τους ρίχνει βόμβες…

…εκείνοι να του πετάνε γάζες και αντισηπτικά!

Άθλιοι Ρώσοι! Αν και τους ζήτησε ευθέως ο Τσίπρας να σταματήσουν τους βομβαρδισμούς, εκείνοι συνεχίζουν. Τι θέλουν; Να στείλει επιτόπου τον Ραγκούση να τους… τρομάξει;

Το 32% (Pulse) δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα. Τι κάνει αυτήν την περίοδο ο Στ. Γονίδης;

Όσοι δικαιολογούν την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία δεν φαντάζομαι να έχουν πρόβλημα αν καμιά μέρα μπουκάρει από τον Έβρο ο Ερντογάν, ε;

Το ΚΚΕ έκανε εκδήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκδήλωση της πανδημίας! Με το καλό, σύντροφοι, και στην επέτειο του ναυαγίου του «Εξπρές Σάμινα».

Πλαφόν κέρδους στα καύσιμα ανακοίνωσε ο Άδ. Γεωργιάδης. Δηλαδή, από τώρα και στο εξής θα μας… κλέβουν λιγότερο τα πρατήρια;

Το ΜέΡΑ25 καλεί ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ να συντονίσουν τις δράσεις τους για την Ουκρανία. Ο Τσίπρας θα λαδώνει τα Καλάσνικοφ…

Ο Κουτσούμπας θα γράφει προκηρύξεις με κατάρες κατά του Πούτιν και ο Βαρουφάκης θα πλέκει κάλτσες για τους φα­ντάρους στο Χάρκοβο.

Και νέα σκληρά μέτρα της ΕΕ κατά του Πούτιν. Διώχνουν τη Ρωσία από τη Eurovision! Εκτός κι από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα της έκρηξης, είπε ο Τσίπρας. Ελπίζω να μην το άκουσε η κοινωνία και εκραγεί!

«Μοναδικός μας αντίπαλος είναι η Δεξιά», δηλώνει η Όλγα Γεροβασίλη. Με το κουκλοθέατρο τα έχουν βρει.

Και αφού λέει ο Ερ­ντογάν ότι η Ελλάδα είναι τμήμα της Οθωμανικής Αυκρατορίας, να διεκδικήσουμε κι εμείς Τουρκία, Ιράκ, Νεπάλ. Ως πρώην κατακτήσεις του Μεγαλέξανδρου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε α­ναγκαία την ενσωμάτωση των Ρομά στην ελληνική κοινωνία. Και πού τον είδε τον αποκλεισμό. Επί ΣΥΡΙΖΑ…

…μέχρι και υπουργοί έγιναν οι γύφτοι!

Μετά το τελεσίγραφο Αντώναρου, «Μητσοτάκη, παραιτήσου», τρίζουν τα θεμέλια του Μαξίμου. Από τα… γέλια!

Τέλος δεν έχουν τα βάσανα του ουκρανικού λαού. Τους επιτίθεται ο Πούτιν και τους συμπαρίσταται ο Κατρούγκαλος. Μπρος γκρεμός και πί­σω… το φαράγγι της Σαμαριάς.

Πανδημία, κρίση, ακρίβεια, πόλεμος στην Ουκρανία… Συγκριτικά με την τετραετία Μητσοτάκη, οι δέκα πληγές του Φαραώ ήταν χαρούμενο τριήμερο στον Νείλο

Διάδοχος του Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Σακελλαρίδης. Πώς λέμε… μετά τον Στρ. Διονυσίου ο Π. Κιάμος. Μετά τον Μινωτή ο Γ. Τσιμιτσέλης.

Δεν θέλει πρόωρες εκλογές ο Μητσοτάκης. Όπου να ’ναι, δεν θα θέλει καθόλου εκλογές!

Μήνυμα κατά του πολέμου έστειλε και ο Τζόρτζιο Αρμάνι. Εδώ που τα λέμε, πιο σοβαρά μπορεί να τον πάρει ο Πούτιν, από ό,τι τον Μπάιντεν.

Διαβάζω ότι στην τρίτη διαθήκη του ο Άκης αναφέρει ότι καταδικάστηκε για μίζες που έπαιρνε για λογαριασμό άλλων. Δηλαδή, εκτός από λαμόγιο ήταν και… αφελής.

Πριν γίνει Πρόεδρος της Ουκρανίας, ο Ζελένσκι είχε νικήσει στο «Dancing with the Stars». Πάλι καλά που ο Τσίπρας είχε διαπρέψει στο τάβλι και στις… καταλήψεις.

Το γεγονός ότι εν έτει 2022 ο Τσίπρας αναμασά συνθήματα του ’76 δεν το λες και άλμα προς την πρόοδο. Το λες ένα βήμα πριν το… «Δελφινάριο».

Δέκα πράγματα που πρέπει να κάνουμε αν ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος. Το εξής ένα: Την προσευχή μας!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ