«Ο όρκος» Επεισόδιο 9 – 10: Εκτός δράσης ο Στέφος από μία λάθος επιλογή

«Ο όρκος» Επεισόδιο 9 – 10: Εκτός δράσης ο Στέφος από μία λάθος επιλογή

Ο Άγγελος συνεχίζει την έρευνα για τον άστεγο με το τρίκυκλο με τη βοήθεια του Σάλβα, ο οποίος τον οδηγεί στον άνθρωπο που μπορεί, πραγματικά, να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, η ομάδα βγαίνει στον δρόμο και μία λάθος επιλογή του Στέφου θα τον θέσει εκτός δράσης.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της νέας δραματικής αστυνομικής-ιατρικής σειράς «Ο όρκος», στα νέα επεισόδια που μεταδίδονται στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00.


Δείτε ΕΔΩ τα επεισόδια


Επεισόδιο 9ο: «Εμπόδια»

Η Πάτι καταγγέλλει στην αστυνομία το περιστατικό με τον Χρήστο. Η σχέση της Χλόης με τον Μιχάλη έρχεται σε ρήξη, καθώς εκείνη ανακαλύπτει τις βαθύτερες ανάγκες της. Ο Γρηγόρης ζητάει τη συνεργασία του Λινάρδου και εκείνος του δίνει ένα ραντεβού.

Ο Άγγελος συνεχίζει την έρευνα για τον άστεγο με το τρίκυκλο, με τη βοήθεια πια του Σάλβα, ο οποίος τον οδηγεί σε έναν άνθρωπο που μπορεί, πραγματικά, να τον βοηθήσει. Όμως, την εξέλιξη ο Άγγελος δεν θα μπορούσε να την προβλέψει.

Επεισόδιο 10ο: «Η απώλεια»

Ο Άγγελος είναι πάλι εξαφανισμένος και αυτό θυμώνει τον Παύλο. Η Κλέλια προσεγγίζει την Αλέκα προσπαθώντας να την πείσει να μη συζητάει με τον Άγγελο το θέμα της εξαφάνισης της κόρης της, Μιράντας.

Η ομάδα έχει βγει στον δρόμο για δράση. Μία λάθος επιλογή του Στέφου θα τον θέσει εκτός δράσης, και θα τον αφήσει μόνο κι αβοήθητο στον δρόμο, ενώ η ομάδα θα βιώσει το πιο θλιβερό περιστατικό τής μέχρι τώρα πορείας της, ανήμπορη να βοηθήσει. Οι ζωές όλων δεν θα είναι ίδιες ύστερα από αυτό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ