Ποια κρίση με την Ουκρανία; Με το «γούρι» που έχει ο Μητσοτάκης, θέμα χρόνου είναι να ξεσπάσει Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος στους… εξωπλανήτες…

Ποια κρίση με την Ουκρανία; Με το «γούρι» που έχει ο Μητσοτάκης, θέμα χρόνου είναι να ξεσπάσει Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος στους… εξωπλανήτες…

Αν η κυβέρνηση διαχειριστεί την κρίση με την Ουκρανία όπως και την κακοκαιρία, μας βλέπω να σκαρφαλώνουμε κατά κύματα στα γειτονικά βουνά.

Θα ανάβουμε φωτιά με πέτρες, θα τρώμε φύλλα δέντρων και ημίγυμνοι θα κυνηγάμε βίσωνες.

«Η Ελλάδα έχει εκπονήσει ολοκληρωμένο σχέδιο για τον εφοδιασμό της χώρας», καθησυχάζει ο Γεραπετρίτης. Ωχ! Θα πρέπει να κυνηγάμε και αλεπούδες για το δέρμα.

Είπε ο Τσακαλώτος ότι ο Τσίπρας μαζεύει άσχετους για συμβούλους του και από τον ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν να τον φάνε. Δηλαδή τι νομίζουν; Ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος…

…είναι διασταύρωση του Μπιλ Γκέιτς και του Τζεφ Μπέζος;

Ο Τζανακόπουλος η μετενσάρκωση του Αϊνστάιν, της Ίντιρα Γκάντι η Όλγα (του) Γεροβασίλη;

Τρομερό! Η εφορία ανακάλυψε ότι μεγάλο νυχτερινό κέντρο φοροδιέφευγε. Μέχρι πρότινος τι νόμιζαν πως έ­κανε; Μαραθώνιο αγάπης για τα παιδιά της Ρουάντα;

«Οδηγούμαστε σε κοινωνική κρίση», τονίζει ο Τσίπρας. Εμείς πάντως μέχρι Ναύπλιο είπαμε να πάμε για διήμερο. Δεν πειράζει, ε;

Ρόλο στην ουκρανική κρίση θέλει να παίξει ο Μητσοτάκης. Σου λέει, τόσες συναντήσεις, τόσα συμβούλια, επαφές και συσκέψεις…

…όλο και κάποιον μπαρίστα θα θέλουν για τους καφέδες!

Πλάκα έχει. Στον ΣΥΡΙΖΑ πλακώνονται για το με ποιον θα συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές. Ότι θα κυβερνήσουν είναι σίγουροι.

Ναι, ότι επί ΣΥΡΙΖΑ εκβίαζαν τον Βγενόπουλο είναι ψέμα και συκοφαντία. Ότι δεν τον εκβίαζαν είναι… σύντομο ανέκδοτο.

Ανησυχεί ο Κυριάκος ότι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές, θα χάσει η δημοκρατία. Σκέψου όμως πόσα έχει να κερδίσει η επιθεώρηση.

Με τόσο… σκληρά μέτρα που παίρνει η Δύση, θέμα χρόνου είναι ο Πούτιν να εισβάλει σε Νεπάλ, Ινδία και Ταϊλάνδη. Από την τρομάρα του!

Σαν τη γνωστή διαφήμιση ένα πράγμα: Ο Άδωνης φεύγει, ο Πολάκης ξανάρχεται. (Και ο Μ. Σεφερλής σκίζει τα πτυχία του…)

«Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα σημάνει την επιστροφή της δημοκρατίας», ανέφερε ο Τσίπρας. Αν κι εφόσον δεν πέσει σε κάνα τρελό μποτιλιάρισμα Κηφισιάς και Κατεχάκη γωνία.

Είπε πέντε σωστά πράγματα ο Τσακαλώτος και μετά, επί τρεις ημέρες, εξηγούσε… ότι κατά βάθος δεν τα εννοούσε. Η τρομοκρατία της Κουμουνδούρου έπιασε τόπο!

Η απόλυση μη εμβολιασμένων υγειονομικών δεν συνιστά… απόλυση εξήγησε ο Βορίδης. Ευτυχώς. Σκέψου να επρόκειτο για απόλυση και να έπρεπε να απολυθεί.

Αν κρίνω από τις τελευταίες αποκαλύψεις, στα διαλείμματα από τις… άλλες δουλειές η Β. Θάνου έκανε την πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Με τις υγιείς δυνάμεις της Κεντροδεξιάς θέλει να συνεργαστεί ο Γ. Τσίπρας. Δηλαδή Γ. Κύρτσο, Φαίη Σκορδά και Στ. Γονίδη.

Για τον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας προειδοποιεί σοβαρά (!) ο Ν. Φίλης. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, για να βρει πόσο κάνει 5 επί 7 παίρνει τη βοήθεια του κοινού.

Η Δ. Μοιραράκη θέλει, λέει, να κάνει talk show στη τηλεόραση. Γιατί όχι; Εδώ επί ΣΥΡΙΖΑ η Νοτοπούλου έκανε την υπουργό! Με τη… γνωστή επιτυχία.

Το γεγονός ότι ο Γιωργάκης, ενώ τα έκανε εντελώς θάλασσα, συνεχίζει να πιστεύει ότι… θριάμβευσε δεν είναι ζήτημα πολιτικό, αλλά καθαρά ψυχιατρικό.

Στην κυβέρνηση υπέγραψαν μεταξύ τους μνημόνιο… αλιευτικού τουρισμού. Δηλαδή; Θα πίνου­με mojito και θα ψαρεύουμε κουτσομούρες ανοιχτά της Μυκόνου;

Καρανίκας εναντίον Τσακαλώτου! Σαν να λέ­με… ΤΕΙ Αιγάλεω κατά London School of Economics. Φτερά και πούπουλα η επανάσταση.

Αν τυχόν ακούσατε έναν δυνατό θόρυβο, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Η Μαρίνα Πατούλη ήταν που… έκλεισε την πόρτα στο παρελθόν!

Βαρουφάκης: «Το ΜέΡΑ25 αποτελεί κίνδυνο για το σύστημα και την ολιγαρχία». Μην σου πω και για το κουκλοθέατρο. Το «Δελφινάριο». Την Pizza Roma.

Καρδιολόγος στην Ιταλία παρίστανε τον γυναικολόγο και κακοποίησε 63 γυναίκες. Μικροπράγματα, αν σκεφτείς ότι το 2015 ο Βαρουφάκης… υποδύθηκε τον υπουργό Οικονομικών και… κακοποίησε 10 εκατ. Έλληνες!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ