Άλλη κλάση η Αταλάντα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε

Άλλη κλάση η Αταλάντα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε

Ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο το ήθελε, αλλά δεν μπορούσε κάτι παραπάνω κόντρα στην Αταλάντα. Οι Ιταλοί επικράτησαν 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σφράγισαν πρόκριση στους «16» του Europa League με δύο νίκες κόντρα στους Πειραιώτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη φετινή τους παρουσία στην Ευρώπη.

Ο Μέλε άνοιξε το σκορ στο 40’, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Λαλά, που έχασε την μπάλα μέσα από τα πόδια του, ενώ ήταν στην καρδιά της περιοχής. Το διπλό και η πρόκριση «κλείδωσε» σε ένα τρίλεπτο με δύο γκολάρες του Μαλινόφσκι (67’, 69’).

Ουσιαστικά, οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να καρδιοχτυπήσουν σε κανένα σημείο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο.

Στο μυαλό των κόουτς:

Με τριάδα στην άμυνα και ουσιαστικά 3-5-1-1 παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός. Στο τέρμα ο Βατσλίκ, ενώ Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σισέ ήταν στην άμυνα. Λαλά και Ρέαμπτσουκ είχαν δεξιά και αριστερή πλευρά. Εμβιλά και Μαντί Καμαρά τα δύο χαφ, με τον Αγκιμπού Καμαρά να έχει κάπως πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Ονιεκούρου ήταν πίσω από τον Τικίνιο.

Με 3-4-3 η Αταλάντα. Ο Μούσο στο τέρμα, Τολόι, Ντεμιράλ και Τζιμσίτι στην άμυνα. Χάτεμπερ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Μέλε στο κέντρο. Μαλινόφσκι, Πεσίνα στα «φτερά» και ο Πάσαλιτς στην κορυφή.

Πηγή: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ