Μήνυμα Ανδρουλάκη προς κάθε κατεύθυνση – Σταθερά ψηλά στις δημοσκοπήσεις το Κίνημα Αλλαγής

Μήνυμα Ανδρουλάκη προς κάθε κατεύθυνση – Σταθερά ψηλά στις δημοσκοπήσεις το Κίνημα Αλλαγής

«Δεν θα γίνουμε δεκανίκι ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ»

Διμέτωπο αγώνα, κατά κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλουν από το Κίνημα Αλλαγής και διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι «δεν θα γίνουν δεκανίκι κανενός».

Όλες ανεξαιρέτως οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σταθερά ανοδική τάση, με ποσοστά που προσεγγίζουν ακόμη και το 15%, κάτι που προκαλεί αισιοδοξία στα ηγετικά κλιμάκια του Κινήματος. Ταυτόχρονα, δημιουργεί προσδοκίες στην πορεία προς τις εκλογές. «Η παράταξη επέστρεψε», τονίζει ο Ν. Ανδρουλάκης και εμφανίζεται βέβαιος για ένα άκρως θετικό αποτέλεσμα όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα νούμερα χαμογελάνε στο ΚΙΝΑΛ!


Στη Χαριλάου Τρικούπη, στην παρούσα φάση, σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους προκειμένου να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τη δυναμική που καταγράφει η παράταξη από τις αρχές Δεκεμβρίου. Προσπάθεια που αναγκαστικά περνάει από τη σύνταξη και τη διατύπωση συγκεκριμένων θέσεων (προτάσεων) σε όλα τα μείζονος σημασίας ζητήματα και παράλληλα την ανασύνταξη του Κινήματος σε οργανωτικό, και όχι μόνο, επίπεδο.

Στο επιτελείο του Ν. Ανδρουλάκη εκτιμούν ότι οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν μέσα σε κλίμα πόλωσης, με ευθύνη των ηγεσιών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μαζέψουν τους ψηφοφόρους τους. Αντιλαμβάνονται δε ότι στην τελική ευθεία θα δεχθούν πιέσεις και από τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά στο επιτελείο του Ν. Ανδρουλάκη δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ενδεχόμενο να βρεθούν ανάμεσα στις… συμπληγάδες πέτρες του Κυρ. Μητσοτάκη και του Αλ. Τσίπρα. Αντίθετα, θεωρούν ότι θα βγουν ωφελημένοι πολιτικά, καθώς οι πολίτες, αποστρεφόμενοι την πόλωση και την τοξικότητα που παράγουν τα δύο μεγάλα κόμματα, θα στραφούν προς το Κίνημα Αλλαγής.

Από την πλευρά του και σε κάθε ευκαιρία ο κ. Ανδρουλάκης υπογραμμίζει την απόφαση του Κινήματος να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και αποκρούει τις αιτιάσεις ότι ακολουθεί τακτική ίσων αποστάσεων, φοβούμενος την έκθεση στην κοινωνία και το πολιτικό κόστος.

«Οι κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας δεν θέλουν αποστάσεις γιατί μας θέλουν δεκανίκι τους», σημειώνει και προσθέτει ότι αυτόν τον ρόλο δεν πρόκειται να τον παίξει το Κίνημα Αλλαγής. Από τη Χαριλάου Τρικούπη είπαν ένα ηχηρό «όχι» στο νέο προσκλητήριο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης. Αφού χαρακτήρισαν εκ του πονηρού την πρωτοβουλία του κ. Τσίπρα, υπενθύμισαν ότι το 2015 είχε τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης και διάλεξε τη δεύτερη… «τον Καμμένο και τον Παπαγγελόπουλο», τονίζουν. Ανάλογα σκληρή είναι η στάση του Κινήματος Αλλαγής έναντι της κυβέρνησης, ανοίγοντας μάλιστα τη βεντάλια της κριτικής σε όλα γενικώς τα ζητήματα. Από τις αυξήσεις στο ρεύμα και τα βασικά αγαθά μέχρι τους χειρισμούς για την πανδημία και από τον τουρισμό μέχρι τη ΛΑΡΚΟ.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ