Μάκης Κουρής: Επιτέλους, ΟΡΘΙΟΙ!

Μάκης Κουρής: Επιτέλους, ΟΡΘΙΟΙ!

-Τέλος η καρέκλα και ο καναπές… Αρκετά κουραστήκαμε από το πολύ καθισιό…

ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ - Θαρραλέα

Η καρέκλα ήταν το μέγα πρόβλημα… Την έβλεπε ο κορονοϊός και έτριβε τα χέρια του…
Τέλος, λοιπόν, το καθισιό…

Όρθιοι, με απόφαση της κυβέρνησης και με υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πλήρης απελευθέρωση… Και μάλιστα όλες τις ώρες.
Καρναβάλι έρχεται, να χορέψει ο κόσμος, να διασκεδάσει όρθιος.

Να γλεντήσει… διπλά, μια και από δω και πέρα θα μπορούμε να ξεφαντώνουμε όρθιοι. Ίσως, μάλιστα, η απόφαση να προβλέπει ότι θα επιτρέπεται πια να τρώμε και όρθιοι. Ο πρωθυπουργός έκανε το χατίρι και στους φιλάθλους. Μέχρι τώρα η άδεια έγραφε ότι η χωρητικότητα των γηπέδων ήταν στο 10%. Τώρα οι πόρτες θα είναι ανοιχτές μέχρι το 50%! Ευγνώμονες οι φίλαθλοι απέναντι στον Μητσοτάκη που θα μπορούν όχι μόνο να χειροκροτούν αλλά και να σέρνουν τα εξ αμάξης στην αντίπαλη ομάδα και στους οπαδούς της. Και μάλιστα, όχι μόνο καθιστοί αλλά και όρθιοι.

Αλλά και στα λεωφορεία επιτρέπεται να είναι όρθιοι οι επιβάτες, αν υπάρχουν, μια και μέχρι τώρα απέφευγαν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μήπως ήταν και ο κορονοϊός συνεπιβάτης.

Βέβαια, πολλοί θα στενοχωρηθούν με τον Κυριάκο γιατί φάνηκε… τσιγκούνης.

Δεν άναψε το πράσινο φως στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Οι ειδικοί δεν έδωσαν την άδειά τους φοβούμενοι τον κίνδυνο υπερμετάδοσης στις εκδηλώσεις, όπου δεν μπορεί να ελεγχθεί η συμμετοχή μόνο εμβολιασμένων. Είναι η τρίτη χρονιά που δεν θα δούμε καρναβάλι. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας…

Μας έκανε το χατίρι ο πρωθυπουργός να είμαστε όρθιοι στη διασκέδαση… Τουλάχιστον, θα ξεκουραστούμε από το πολύ καθισιό…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ