Αποκλειστικό: Με νεότερη οδηγία των ειδικών, θα θυσιάσουμε τις Απόκριες του 2025 για να… σώσουμε το Πάσχα του 2030!

Αποκλειστικό: Με νεότερη οδηγία των ειδικών, θα θυσιάσουμε τις Απόκριες του 2025 για να… σώσουμε το Πάσχα του 2030!

Κατηγορηματικά βέβαιοι οι επιστήμονες ότι θα έχουμε αποκλιμάκωση της πανδημίας από τον Μάρτιο. Ποιου έτους ακριβώς δεν είναι σίγουροι.

Αν κατάλαβα καλά, ο Τσίπρας άλλαξε γνώμη και ζητάει τώρα πρόωρες εκλογές επειδή ανέβηκαν οι τιμές στα μούσμουλα. Σκέψου να αυξηθούν και στο αβοκάντο.

Προσωρινή η… αναταραχή με τις αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος, εκτιμά ο πρωθυπουργός. Σωστά. Τι είναι δύο – τρία χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα!

Στην κυβέρνηση επεξεργάζονται plan b στην περίπτωση που σταματήσουν οι εισαγωγές ενέργειας από τη Ρωσία. Αντί για φυσικό αέριο θα καίμε… φάβα Σαντορίνης.

«Η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός», δήλωσε ο Γ. Τσίπρας. Το κρίσιμο είναι να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ. Αν αυτοί οι τύποι υπήρχαν και το 1821…

Ωραιότατο το νέο σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ: «Η καρδιά χτυπάει αριστερά». Και η τσέπη δεξιά! Και τα λεφτά στην Ελβετία.

…η Επανάσταση θα γινόταν το 2000, με το Millennium! Θα είχε και συναυλία με την Μποφίλιου.

Ε, αφού ο ξάδερφός του, ως πρωθυπουργός, «χάρισε» στα Σκόπια τη Μακεδονία, τι πρόβλημα έχει εκείνος να δώσει στους Τούρκους το… μισό Αιγαίο; Αν χρειαστεί και λίγο από το Ιόνιο.

Για συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τη… Ρουάντα δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός. Όπως, π.χ., κυνήγι λιονταριών, εκπαίδευση ε­λεφάντων κ.ά.

Υποσχέθηκε ακόμη να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ελληνικής παρουσίας στην Υποσαχάρια Αφρική! Ένα ζευγάρι Κρητικών που πουλάει καλτσούνια στο κέντρο του Χαρτούμ.

Ο Τσίπρας πήγε στον Πάιατ για να του πει ότι διαφωνεί με την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ. Και γιατί δεν του έστελνε email, SMS, έστω μήνυμα με περιστέρι;

Για σωματεμπορία συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Θεσσαλονίκη. Τι έγινε; Είχαν ρίξει τις τιμές και χαλούσαν την πιάτσα;

Στο Μαξίμου έχουν φτιάξει, λέει, ειδική ομάδα που παρακολουθεί στενά την ε­ξέλιξη της ακρίβειας. Μεταξύ «Σασμού» και «Γης της Ελιάς»!

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά των Ενόπλων Δυνάμεων η Θ. Τζάκρη. Πιο άσχετος, πεθαίνεις.

Την επόμενη φορά θα στείλουν τον Πολάκη να μιλήσει για τις… νέες τάσεις της μόδας άνοιξη – καλοκαίρι 2022.

Έρευνα έδειξε ότι το 14,5% έχει θετική γνώμη για τον Βελόπουλο. Παραδόξως, ουδείς εξ αυτών έ­χει συλληφθεί, ούτε καν νοσηλεύεται.

Με μια ατάκα του Μάο απάντησε ο Τσίπρας στην κριτική για τον Πολάκη. Αν και το πιο σωστό θα ήταν να προτιμήσει Στρ. Διονυσίου.

«Βρέχει φωτιά στη στράτα μου (Κουμουνδούρου και Πειραιώς γωνία), φωτιά που μ’ έχει κάψει (έχει αρπάξει λίγο στις γωνίες)»…

…«για τα φτωχά τα νιάτα μου κανένας δεν θα κλάψει…» (ούτε καν ο μπατζανάκης της Γεροβασίλη).

«Αφήνω όλα τα λουλούδια να ανθίσουν», είπε ο Τσίπρας για τον Πολάκη. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα… κοινό γαϊδουράγκαθο!

Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που μία φορά τον χρόνο γιορτάζουμε τις Απόκριες και όλο το υπόλοιπο έχουμε… καρναβάλια!

Βέβαιος ότι θα κερδίσει την αυτοδυναμία στις ερχόμενες εκλογές δηλώνει ο Κυριάκος. Μην εκπλήσσεστε. Και ο καπετάνιος του «Τιτανικού»… ήταν σίγουρος ότι είχε βάλει πλώρη για Ίμπιζα.

Αλλά ήταν η κακιά στιγμή όταν φιλήθηκε κάπως απρόσεχτα με το παγόβουνο και πήγε άκλαυτος. Πριν τον… κλάψουνε οι ρέγκες!

Να σταματήσει τις προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας καλεί την Τουρκία η ΕΕ. Είναι σαν να ζητάς να σταματήσει ο Πολάκης τις ρακές, τα γυμνά η Ιωάννα Τούνη.

Ρήξη με την ελίτ, την ολιγαρχία, την ΕΕ, το ΔΝΤ προτείνει ο Βαρουφάκης. Τη Eurovision γιατί την εξαιρεί; Τη Unicef; Τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»;

Εχθρική κίνηση η… επίσκεψη Χαρδαλιά στα ακριτικά νησιά, ισχυρίζονται οι Τούρκοι. Φιλική θα ήταν αν έφτανε μέχρι Σούνιο για freddo espresso.

Όχι στα καρναβάλια λέει και γιατρός – influencer Ματ. Παγώνη. Για λόγους δημόσιας υγείας υποθέτω και όχι επειδή φοβάται τον ανταγωνισμό.

Τον Μεσαίωνα είχε πλήξει τη χώρα πανδημία μαύρης πανώλης. Δεν μπορεί, κανένας πρόγονος του Μητσοτάκη θα κυβερνούσε τη χώρα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ