Επιστροφή στις νίκες με… αύρα Φορτούνη για τον Ολυμπιακό Β’!

Επιστροφή στις νίκες με… αύρα Φορτούνη για τον Ολυμπιακό Β’!

Μετά την ήττα την περασμένη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ Β’, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 των Τρικάλων για την 19η αγωνιστική της Super League 3, με τον Κώστα Φορτούνη να… λάμπει!
Ο διεθνής μέσος όχι μόνο ξεκίνησε βασικός, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το καλοκαίρι, αλλά άνοιξε τον δρόμο για το «τρίποντο» της ομάδας του Πειραιά, σκοράροντας στο 25’.

Ο Φορτούνης αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τσέλιο να παίρνει τη θέση του στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, στο 52’ ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μαυρουδή, αλλά ο Αποστολόπουλος «κλείδωσε» τη νίκη, με δικό του γκολ στο 72′.
Έτσι, με το «τρίποντο» αυτό οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στους 28 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλίας γνώρισε την τέταρτη σερί της ήττα, μένοντας στους 16β.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Φορτούνης (46′ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Αλ-Καχτάνι (46′ Τσέλιος), Πινακάς.

Τρίκαλα (Καβακάς): Αγριμάκης, Μανίσογλου, Ριζογιάννης, Ευθυμίου (33′ λ.τ Μυλόπουλος), Ιωαννίδης (63′ Γκοβίνας), Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς, Πέλκας, Ελευθεριάδης.

Πηγή: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ