Ως προς τις τιμές στα καύσιμα γίναμε ήδη Μονακό… Σε όλα τα υπόλοιπα το παλεύουμε ακόμη!

Ως προς τις τιμές στα καύσιμα γίναμε ήδη Μονακό… Σε όλα τα υπόλοιπα το παλεύουμε ακόμη!

Εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας, λένε από το Μαξίμου. Σωστά. Από στατιστικής απόψεως, και ο Αστέρας Τρίπολης έχει πιθανότητες να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για πελατειακή νοοτροπία καταγγέλλει τη ΝΔ το ΚΙΝΑΛ. Και τι φοβούνται ακριβώς; Μην τυχόν τους κλέψει την αποκλειστικότητα.

Έτσι που πάει, από… θρίαμβο σε θρίαμβο, η κυβέρνηση, στο τέλος δεν θα μπορεί να χαρεί μια… απλή επιτυχία.

Ότι αδυνατεί να κατανοήσει το μέγεθος της κρίσης κατηγορεί τον Μητσοτάκη ο Τσίπρας. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, μπέρδευε τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη.

Στο εξής οι Πακιστανοί δεν θα μπαίνουν μόνο παράνομα στη χώρα. Θα τους … φέρνει και νόμιμα ο Μηταράκης.

Η κυβέρνηση απέτυχε και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο, διαπιστώνει ο Ν. Ανδρουλάκης. Ευτυχώς, δηλαδή, που υπάρχει κι ο ΠΑΣ Γιάννινα και δεν χάθηκε κάθε ελπίδα.

Μειώσεις φόρων, αυξήσεις μισθών, επιδόματα, προσλήψεις, κρατικοποιήσεις υπόσχεται ο Τσίπρας. Ευτυχισμένο το… 1985!

Επειδή είναι δημοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, απείλησαν με διαγραφή τον βουλευτή Σ. Παπαδόπου­λο. Αν δεν ήταν θα τον… έστελναν Σιβηρία, να σπάει πέτρες.

Να πατάξει την οπαδική βία δεσμεύεται η κυβέρνηση. Αν είναι όπως αντιμετώπισε την κακοκαιρία, ό­που να ’ναι θα σκοτώνονται στο κέντρο του γηπέδου.

Όταν ιδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών ομάδων είναι οι Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης, τι περιμένατε να είναι οι οπαδοί τους; Μαθητές του κατηχητικού;

Τι είδηση είναι δηλαδή ότι μια 15χρονη Ρωσίδα έκανε τετραπλή περιστρο­φή στο καλλιτεχνικό πατινάζ, όταν έχει προηγηθεί η… ανάποδη κωλοτούμπα του Τσίπρα το 2015;

Βαρύ πλήγμα για τον Πολάκη: Ματαιώνονται και φέτος οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι και δεν θα έχει πού να πάει για να… δείξει το ταλέντο του!

Τέσσερα χρόνια και α­κόμη να τελειώσει η δίκη του Ιβάν Σαββίδη που μπούκαρε με όπλο στη Τούμπα. Η δικαιοσύνη, εκτός του ότι είναι τυφλή, κινείται και με τον αραμπά.

Το 20% (!) κρίνει θετικά την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από τον κρατικό μηχανισμό. Που δεν αποκλείσθηκε κόσμος στο Σύνταγμα. (Μητροπόλε­ως και Φιλελλήνων γωνία…)

Σκοτεινά κέντρα που υπονομεύουν την πολιτική σταθερότητα καταγγέλλουν από την κυβέρνηση. Κάπως έτσι πάντως ξεκίνησε κι η… Ζαν ντ’ Αρκ.

Πρώτα άρχισε να ακούει φωνές και μετά… την έκαψαν!

Καλλιτεχνικά νέα: Ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Νέο video clip ετοιμάζει η Τάμτα.

Ε, αφού ο Θ. Τζήμερος μας κάνει τη χάρη και ασχολείται με την πολιτική, να πούμε κι εμείς ότι… χάρη του κάνουμε που γελάμε μαζί του.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανησυχούν μήπως το κόμ­μα γίνει σούπερ μάρκετ. Άλλο είναι το θέμα, σύντροφοι. Lidl ή ΑΒ Βασιλόπουλος;

Προειδοποιούν οι επιστήμονες ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ακραίο σεισμό. Και τι προτείνουν ακριβώς; Να κοιμόμαστε αγκαλιά με φακό, σφυρίχτρα και ξηρά τροφή;

Ο περισσότερος ύπνος βοηθάει στη μεγαλύτερη απώλεια βάρους. Ισχύει και για όσους κοιμούνται γενικώς; (Και αορίστως…)

Κινεζικός κολοσσός προσέλαβε ως σύμβουλο τον Γιωργάκη. Προφανώς, με κριτήριο το πόσο καλά τα είχε καταφέρει ως πρωθυπουργός!

Τυχερός, εδώ που τα λέμε. Διότι αν ζούσε ο καπετάνιος του «Τιτανικού» θα του έπαιρνε μέσα από τα χέρια τη δουλειά.

Έπεσε στις γραμμές του μετρό, εγκλωβίστηκε κάτω από τον συρμό, αλλά βγήκε σώος. Να, κάτι τέτοια βλέπει ο Κυριάκος και νομίζει ότι μπορεί να πετύχει αυτοδυναμία.

Κάπου 300.000 που έχουν κάνει δύο δόσεις εμβολίου δεν πήγαν να κάνουν και την τρίτη. Σου λέει, πού να τρέχουμε τώρα. Έβαλε κρύο, ανέβηκαν κι οι τιμές στα μούσμουλα.

Οι άλλοι έχτισαν πάνω σε ρέμα και τώρα φωνάζουν που πέφτουν τα σπίτια τους. Και, δηλαδή, τι πίστευαν ότι θα κάνουν; Ότι θα πάνε για κυνήγι;

Τρεις διαθήκες είχε συ­ντάξει ο Άκης Τσοχατζόπουλος! Τι έγινε; Στις δύο δεν χωρούσαν τα κλεμμένα;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ