Δ. Μελισσανίδης: Το μαχαίρι στο κόκαλο – Επίκεινται σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Δ. Μελισσανίδης: Το μαχαίρι στο κόκαλο – Επίκεινται σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

• Οι σκέψεις για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ

Οριακή είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ανέλαβε προσωπικά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχημένη χρονιά –τέταρτη στη σειρά– της ομάδας του, δηλώνει αποφασισμένος για σοβαρές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μετράει ημέρες στον πάγκο της, ενώ επισφαλής θεωρείται η θέση τόσο του Παναγιώτη Κονέ όσο και του Γιάννη Παπαδημητρίου, που είναι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό των «κιτρινόμαυρων». Δεν πρέπει να αποκλείονται και έτερες προσθαφαιρέσεις, με το πνεύμα που επικρατεί να καθιστά σαφές πως ουδείς που δεν έχει προσφέρει ή έχει υποπέσει σε λάθη μπορεί να αισθάνεται ήσυχος για τον ρόλο του στο εξής.

Η επόμενη σεζόν είναι χρονιά γηπέδου για την «Ένωση», με την «Αγια-Σοφιά» να αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του ιδιοκτήτη της, έργο πνοής, που αναμένεται να δώσει ώθηση στην ομάδα του.

Όμως, χωρίς αλλαγές, ακόμη και αυτή η προοπτική θα μοιάζει μάταιη, γι’ αυτό και ο Μελισσανίδης προσανατολίζεται σε σαρωτικές διαφοροποιήσεις σε όλα τα επίπεδα. Εννοείται πως σε αυτές περιλαμβάνονται και ποδοσφαιριστές, ακόμη και κάποιοι που δεν μετρούν πολύ καιρό με τον «Δικέφαλο Αετό» στο στήθος, ακριβώς επειδή απέτυχαν να αρθούν εγκαίρως στο ύψος των προσδοκιών και των περιστάσεων.

Σήμερα υπάρχει το κλασικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όμως το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ είναι βαρύ και πένθιμο και ενδιαφέρον θα έχει το πώς θα εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές της, από πού θα αντλήσουν δύναμη και εγωισμό για να βγάλουν το καλύτερο που διαθέτουν σε μια έδρα που, συνολικά τα τελευταία χρόνια, τους πληγώνει βαριά.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ