Γιαννίκης: “Εξαντλήσαμε την υπομονή του κόσμου, θα δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ”

Γιαννίκης: “Εξαντλήσαμε την υπομονή του κόσμου, θα δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ”

Η υπομονή όλων στην ΑΕΚ έχει εξαντληθεί, γι΄ αυτό και η ομάδα θα πρέπει να κάνει άμεσα το come back: αυτό υπογράμμισε ο Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αυριανού (13/2, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ διανύει τη δυσκολότερη περιόδο τη φετινή χρονιά, έχοντας μείνει πλέον εκτός στόχων μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, όμως οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και η Ένωση μπροστά της έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης“.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στο Novasports.gr αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Είναι δύσκολη εβδομάδα, αλλά δεν έχουμε χρόνο για περισσότερες σκέψεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ“.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην προετοιμασία των παικτών της ομάδας, ειδικότερα στο ψυχολογικό κομμάτι, αναφέροντας πως: “Ανεξαρτήτως της κατάστασης που βρίσκεται η μία ή η άλλη ομάδα είναι ιδιαίτερα αυτά τα ματς. Εξαντλήσαμε την υπομονή του κόσμου. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν“.

Κλείνοντας, ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για τον Ολυμπιακό υποστηρίζοντας πως η ομάδα του “σέβεται τον αντίπαλο, αλλά θα τα δώσει όλα για τη νίκη“.


Σχολιάστε εδώ