Ασύδοτος, ο κορονοϊός θερίζει κάθε μέρα 100 ζωές

Ασύδοτος, ο κορονοϊός θερίζει κάθε μέρα 100 ζωές

Με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση απλούς θεατές

-Όταν έχεις τον Ιανουάριο 2.710 νεκρούς και 729.670 κρούσματα, το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών δεν μπορεί να μην ανησυχεί

Θα στεναχωρήσουμε τους πολιτικούς μας. Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Δεν πάει άλλο… Κάθε μέρα χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Ο κορονοϊός από τις 20 Φεβρουαρίου του 2020 στρογγυλοκάθισε στη χώρα μας. Και άρχισε να θερίζει… Χωρίς να συναντά καμία αντίσταση… Μόνο μέσα στον Ιανουάριο χάθηκαν 2.710 συνάνθρωποί μας και καταγράφηκαν 729.670 κρούσματα, με τον θανάσιμο ιό να συνεχίζει τη δράση του παρά τα «όπλα» που χρησιμοποιεί ο Ιατρικός Στρατός μας.

Κάθε μέρα χάνονται κοντά στις 100 ζωές. Με τα κρούσματα να είναι αυξημένα καθημερινά.

Το κάθε σπίτι ανησυχεί… Μήπως εισβάλει ο θανατηφόρος ιός. Παρότι πάνω από 7.700.000 έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, με τους ανεμβολίαστους να ανέρχονται στο 1.000.000, από τους οποίους οι 250.000 είναι άνω των 60 ετών. Και το κίνημα των αντιεμβολιαστών φουντώνει, με σημαία το «όχι» στον εμβολιασμό, που οχυρώνει την ανθρώπινη αντίσταση.

Αυτό που έχει αρχίσει να ανησυχεί τους πολίτες της χώρας μας είναι η… απραξία (;) των πολιτικών μας, όλου του πολιτικού φάσματος. Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα στη Βουλή. Λες και είναι πια μέρος της καθημερινής ρουτίνας η δράση του αδίστακτου ιού.

Μήπως είναι ώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κυβέρνηση και αντιπολίτευση να αφήσουν προς το παρόν στην άκρη τα θέματα της καθημερινότητας και να συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών με ένα και μόνο θέμα, το πώς θα οχυρωθεί ο ελληνικός λαός απέναντι στον κορονοϊό; Κάτι που μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει την κυβέρνηση ούτε και την αντιπολίτευση. Συνεχίζουν να είναι απλοί θεατές. Όταν κάθε μέρα χάνονται πάνω από 100 ζωές.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ