Τήνος: Μάχη για τρίτη ημέρα με τα προβλήματα που άφησε ο χιονιάς – Άνδρος: Παραμένει δύσκολη η κατάσταση από τη σφοδρή χιονόπτωση

Τήνος: Μάχη για τρίτη ημέρα με τα προβλήματα που άφησε ο χιονιάς – Άνδρος: Παραμένει δύσκολη η κατάσταση από τη σφοδρή χιονόπτωση

Αντιμέτωποι με τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση είναι η Τήνος για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, καθώς ο τοπικός μηχανισμός δίνει τη δική του μάχη για να επιστρέψει το νησί στην ομαλότητα, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές οι οποίες επλήγησαν περισσότερο από την κακοκαιρία.

Τα συνεργεία από νωρίς το πρωί της Τρίτης έπιασαν και πάλι δουλειά, αναφέρει το ρεπορταζ του cyclades24.gr

“Για τρίτη συνεχή μέρα η Πολιτική Προστασία του Δήμου μαζί με την Περιφέρεια, τους εργαζόμενους, τα χωματουργικά μηχανήματα, τους εναεριτες & τα σώματα ασφαλείας, βρισκόμαστε σε κάθε σημείο του νησιού που χρειάζεται εκχιονισμός“, ανέφερε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ευχαριστώντας όλους για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου να αποκατασταθεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στο νησί.

Εκτιμάται ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί το έργο των συνεργείων και θα αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία σε όλο το οδικό δίκτυο και θα λυθούν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης όπου παρουσιάστηκαν.

Παραμένει δύσκολη η κατάσταση στην Άνδρο από τη σφοδρή χιονόπτωση

Μέχρι και σήμερα στις 10 το πρωί απαγορεύονταν η κυκλοφορία των οχημάτων στο μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου του νησιού, λόγω επικινδυνότητας από τη σφοδρή χιονόπτωση.

Tο ρεπορταζ του cyclades24.gr  σημειώνει πως υπάρχουν ακόμη περιοχές οι οποίες είναι αποκλεισμένες και δύσκολα θα αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο στο σύνολό του τη σημερινή ημέρα.

Επίσης, παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να περιμένουν τον καθαρισμό των δρόμων προκειμένου να βρουν πρόσβαση και να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Στην Άνδρο, είναι πολύ πιθανό τα σχολεία να μη λειτουργήσουν ούτε την Τετάρτη λόγω των έκτακτων καταστάσεων που δημιούργησε η κακοκαιρία.

Πηγή: cyclades.gr


Σχολιάστε εδώ